Reifer -ENNAKKO: Viikonloppuna pelataan taas


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: pe 17.12. klo 19.00 Go On Cup: MP-Ilves Jalkapallohalli, Mikkeli / la 18.12. klo 12/14 Go On Cup: pronssiottelu/finaali

MP pelaa kauden 2022 ensimmäiset pelit tulevana viikonloppuna, kun Mikkelin uudessa jalkapallohallissa pelataan Go On Cup, johon saapuu Veikkausliigassa pelaavat FC Haka, Ilves ja KuPS. Perjantaina pelataan välierät (FC Haka-KuPS ja MP-Ilves) ja lauantaina pronssiottelu sekä finaali. Etelä-Savossa on nyt voimassa kokoontumisrajoitukset yli 100 henkilön tapahtumille ja tämän takia koronapassi on käytössä viikonlopun turnauksessa. Lisätietoja löytyy täältä. Turnauksen otteluista ei ole tulossa livelähetyksiä, vaan ottelut näkee ainoastaan tulemalla paikan päälle.

MP kohtaa perjantain myöhemmässä klo 19 alkavassa ottelussa viime kaudella Veikkausliigassa viidenneksi sijoittuneen Ilveksen. Toni Kallion valmentaja tamperelaisjoukkue on jonkin verran muuttunut ja poistuneiden pelaajien tilalle on hankittu mm. puolustaja Aapo Mäenpää (IFK Mariehamn), kausilla 2019 ja 2020 Ilveksen keskikentällä pelannut Nigerin maajoukkuepelaaja Yusif Moussa sekä tällä viikolla tamperelaisten kanssa 3+1 -vuotisen pelaajasopimukset tehnyt Petteri Pennanen. Tamperelaisille huominen ottelu on kauden ensimmäinen ja on mielenkiintoista nähdä, ketä pelaajia heidän riveissään pelaa sopimuspelaajien lisäksi.

MP on harjoitellut kolmisen viikkoa marras-joulukuun vaihteesta alkaen aika nuorella joukkueella. Tämän viikon alusta lähtien joukkueen mukana on ollut lukuisia testipelaajia, joiden näyttöjen anto päättyy viikonloppuna pelattavaan Go On Cup -turnaukseen. Turnauksen peleihin kokoonpanoon saa nimetä 20 pelaajaa ja vaihtoja saa otteluissa suorittaa yhdeksän kappaletta, joten vaihtuvuutta joukkueissa tulee jo fyysisen rasituksen takia olemaan paljon. MP:n sopimuspelaajista sivussa ovat jalkavaivainen Santeri Karjalainen sekä ei vielä täydessä pelikunnossa oleva Peetu Kerminen. Joukkueessa testimiesten lisäksi on myös muutama oma juniori, jotka tekevät ensiesiintymisen edustusjoukkueessa. MP:llä on tarkoitus aloittaa ottelut täysin eri joukkueilla ja näin kaikki pelaajat saavat kunnon mahdollisuuden näyttää osaamistaan.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa innolla viikonlopun pelejä.

– Mielenkiintoinen turnaus saatiin järjestettyä Mikkelin uuteen hienoon jalkapallohalliin. Neljän joukkueen turnaus, jossa kolme on kovia joukkuetta Veikkausliigajoukkueita, joita me lähdemme haastamaan ja mittaamaan pelillisiä taitoja melko kokemattomalla joukkueella.

– Uskoisin, että energiaa joukkueesta löytyy, koska suurin osa pelaajista on näyttämässä osaamistaan meille sekä myös turnaukseen osallistuville muille joukkueille. Omalta joukkueelta ja pelaajilta toivon heittäytymistä peliin ja totta kai onnistumisia, jotta pelaajista ja peleistä jää positiivinen kuva paikalle tulevalle yleisölle.

– Toiveissani on, että testipelaajista kolmen-viiden kanssa päästäisiin neuvotteluasteelle ja sitä kautta rakennettua runkoa ensi kauden joukkueeseen.

– On kyllä tulossa mahtava turnaus! Kiitos jo etukäteen turnauksen eteen tehdystä työstä aktiivisille seuratoimijoille!

Perjantaisen vastustajan ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Kokoonpanossa:
1. Timi Heikkinen (mv)
2. Ayuub Ahmed-Nur
3. Samuli Hölttä
4. Vaillance Nihorimbere
5. Väinö Vehkonen
6. Valdrin Azemi
8. Impton Söderlund
10. Arjan Goljahanpoor
12. Joona Hiltunen
13. Joslyn Luyeye-Lutumba
14. Jesse Jäppinen
16. Eero Ylönen
17. Valtteri Nikulainen
18. Topi Keskinen
19. Veli-Matti Nuija
20. Zakaria Tawil
21. Joel Laitinen
22. Fahad Mohamed
24. Arttu Loukiainen
25. Juuso Tarvainen
26. Joona Kuismala
28. Emilio Tarnaala
30. Joonas Immonen (mv)
33. Pyry Piirainen (mv)