EDUSTUS: MP testaa Veikkausliiga -vauhdin viikko ennen joulua Go On Cupissa


Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat järjestää Go On Cup -turnauksen 17.-18. joulukuuta Kalevankankaan uudessa jalkapallohallissa. Turnaus on samalla sekä hallin että jalkapallokauden 2022 avausturnaus!

Turnaukseen osallistuu joukkueita Suomen huipulta, joten Mikkelissä on mahdollista nähdä niin nykyisiä kuin tulevia maajoukkuepelaajia. Turnauksessa on mukana kotijoukkue MP:n lisäksi Veikkausliigassa pelaavat KuPS, FC Haka ja Ilves.

Otteluohjelma:

perjantai 17.12.
klo 17:00 FC Haka – KuPS
klo 19:00 MP – Ilves

lauantai 18.12.
klo 12:00 pronssiottelu
klo 14:00 finaali

Pääsyliput:

Yli 16-vuotiaat:
– 1 päivän lippu 15 €
– 2 päivän lippu 20 €

Alle 16-vuotiaat:
– 1 päivän lippu 5 €
– 2 päivän lippu 10 €

MP -juniorit pääsevät turnaukseen ilmaiseksi. Pääsylippujen ennakkomyynnistä kerrotaan lisää täällä.

MP:n päävalmentaja Juha Pasoja on todella tyytyväinen, että pääsee joukkueineen testaamaan liigavauhdin sekä näkemään testimiehiä pelitilanteessa.

– On tulossa todella mielenkiintoinen turnaus ja olemme saaneet hyvät joukkueet Mikkeliin uuden hallin avajaisturnaukseen! Lähdemme testaamaan meidän omia nuoria pelaajiamme sekä testipelaajia todella laadukkaita Veikkausliiga -joukkueita vastaan.

– Odotan testipelaajilta onnistumisia ja sitä kautta meille mahdollisia uusia sopimuspelaajia. Peli ei varmaan ole vielä yhtenäistä, mutta mielenkiintoista nähdä, miten uudet pelaajat omaksuvat meidän pelityylimme perusasiat lyhyessä ajassa.

– Reilun kolmen viikon päästä on varmasti edessä hieno turnaus loistavissa olosuhteissa!