Reifer -ENNAKKO: Kenraalissa vastassa MYPA


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: to 25.6. klo 18.30 MP-MYPA Urski

Huomenna torstaina on edessä viimeinen harjoitusottelu ennen Ykkösen tosipelejä, kun Ilkka Mäkelän valmentama MYPA saapuu vieraaksi Urskiin. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tammikuun lopussa Suomen Cupin lohkovaiheessa Urpolassa, missä MP alkuvaikeuksien jälkeen voitti selvästi 5-1(1-1). Suurinumeroinen voitto selittyy osittain sillä, että MP pelasi reilun tunnin miesylivoimalla. Huomiseen otteluun on vapaa pääsy ja Urskissa on tarjolla rajoitetut kioskipalvelut, mutta ikävä kyllä byrokratian takia pelissä ei ole anniskelua.

MYPA on pelannut uudella preseasonilla kaksi harjoitusottelua: Kolmosen KJP Sudet kaatui selvästi 7-2 ja viime viikolla Gnistanin kanssa päädyttiin 1-1 -tasatulokseen. Huomisten vieraiden ryhmä on muuttunut jonkin verran viime kaudesta ja myllykoskelaisilla on farmisopimus Veikkausliigassa pelaavan HIFK:n kanssa, joten mahdollisten testimiesten lisäksi myös pääkaupungistakin saattaa tulla apuja.

MYPA:n tavoin MP on pelannut nyt kesäkuussa kahdesti: Pallo-Kissat kaatui derbyssä 0-3 ja viime viikolla Suomen Cupin neljännesvälierässä FC Haka oli Urskissa 1-3 -lukemin parempi. Huomenna on vielä viimeinen mahdollisuus tehdä kokeiluja ennen kuin reilun viikon päästä (su 5.7.) yksi Ykkösen suurimmista voittaja suosikeista, KPV, saapuu Urskiin vieraaksi. MP:n kokoonpanosta sivussa ovat loukkaantuneet Santeri Karjalainen ja Veeti Seppänen. Lisäksi Sammy Ndjock huilaa huomisen pelin varotoimena ja torjuntavastuussa ovat Jonne Uronen sekä Veikka Stålhand.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa innokkaana viimeistä harjoitusottelua.

– Kesäkuussa on pelattu kaksi hyvää peliä ja huomenna tarkoitus lopettaa preseason mallikkaaseen suoritukseen. Haka -pelissä saimme harjoitella puolustamista ja rohkeutta pallollisena. Näitä asioita voimme harjoitella myös MYPA:a vastaan.

– On hyvä pelata oman sarjan joukkuetta vastaan, näin saamme pikkuisen osviittaa jo tulevista sarjapeleistä ja sarjan tasosta.

– Tarkoitus on saada ehjä 90 -minuuttinen, jossa puolustaminen on tiivistä ja rohkeus pelata eteenpäin on hyvää. Hirveästi emme enää tee kokeiluja, vaan haemme sitä viimeistä silausta ensi viikolla alkavaa Ykköstä varten.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
6. Walid Abdelali
7. Antti-Ville Räisänen
9. Firmino
10. Irfan Sadik
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
16. Eero Ylönen
18. Topi Keskinen
19. Joonas Nissinen
20. Jonathan Dunyin
21. Leevi Leinonen
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
28. Aatu Manninen
30. Veikka Stålhand (mv)