Reifer -ENNAKKO: Harjoitusottelut jatkuvat huomenna FCV:tä vastaan


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: la 27.3. klo 15.00 MP-FCV Urpola

MP:llä on huomenna edessä seuraava harjoituspeli, kun Urpolassa vastaan asettuu Kakkosen C-lohkossa pelaava FCV. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat reilu pari vuotta sitten Urpolassa, missä harjoitusottelu päättyi MP:n 7-1(4-0) -murskavoittoon. Koronavirusrajoitusten takia huominen ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävillä selostettuna Meijän Mikkeli YouTube -kanavalla.

Vaajakoskelaiset sijoittuivat viime kaudella seitsemänneksi Kakkosen C-lohkossa.  Korona on tuonut omat haasteensa myös FCV:n valmistautumiseen, kuten kaikille muillekin ja harjoitusotteluita on kertynyt vasta muutama. KeuPa kaatui 5-0, JJK:n kanssa pelattiin tasan 1-1 ja Kakkosen Cupin pelit päättyivät yhteen, kun  SJK Akatemia oli parempi 4-0 -lukemin. FCV:n runko on pysynyt hyvin kasassa ja uusia kasvoja ovat mm. Pallo-Kissojen kasvatti Ville Teräsranta, AC Kajaanista siirtynyt maalivahti Severi Ikäheimo ja FF Jarosta tullut toppari Toni Takamäki. Edellisestä pelistä on jo kuukausi aikaa, joten vaajakoskelaiset tulevat varmasti huomenna intoa puhkuen Urpolaan pelaamaan ja kotijoukkue saa olla tarkkana.

MP palasi viikko sitten voittojen makuun yhden pelin tauon jälkeen, kun JJK kaatui Urpolassa 3-0(1-0). Voitosta huolimatta pelissä oli paljon parannettavaa ja etenkin syötöt jättivät toivomisen varaa. Huomiseen kokoonpanoon tulee jonkin verran muutoksia ja eri pelaajat saavat nyt pelituntumaa. Sivussa jatkavat edelleen Killian Denoual ja harjoituksiin jo mukaan liittynyt Antti Voutilainen, myös Roope Kantola sekä Reetu Räsänen ovat poissa ja Aatu Manninen sekä Antti Ulmanen huilaavat huomisen ottelun. Huomenna koko armeijassa oleva trio on taas pitkästä aikaa mukana sekä pari viikkoa sitten KuPS:ia vastaan näyttöjä antanut Oliver Kangaslahti nähdään taas MP:n alakerrassa.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa omiltaan parempaa tekemistä kuin JJK -pelissä.

– Huomiseen peliin vaihdetaan avaukseen pelaajia ja annetaan peliaikaa niille, jotka viime lauantaina tai aiemmin ovat pelanneet vähemmän. Ottelu toimii siis hyvänä näytön paikkana pelaajille.

– Tavoite pelissä on silti kehittää omaa pelaamista ja pitää puolustussuuntaan vastustajan maalipaikat vähissä sekä hyökkäyspelissä erilaisten variaatioiden kehittäminen. Parannusta viime peliin kaipaan pelaajilta keskittymistä perusasioihin sekä syötön laatuun.

Ottelu on nähtävissä selostettuna täällä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
4. Iiro Äijö
5. Oliver Kangaslahti
6. Deng Malual
7. Antti-Ville Räisänen
9. Peetu Kerminen
10. Arjan Goljahanpoor
12. Nuutti Laaksonen
14. Jesse Jäppinen
16. Eero Ylönen
17. Samson Ebuka
18. Topi Keskinen
19. Veli-Matti Nuija
20. Jonathan Dunyin
21. Leevi Leinonen
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
33. Otto Hautamo (mv)