EDUSTUS: Suomen Cupin neljännesvälierän MP-FC Haka pääsyliput nyt myynnissä


Ensi viikon tiistaina (16.6. klo 20 Urski) pelattavan Suomen Cupin neljännesvälierän MP-FC Haka pääsyliput ovat nyt vapaassa myynnissä. Pääsylippujen osto onnistuu Sokoksen miesten osaston kassalta 2. kerroksesta (Avoinna ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-16; maksuvälineenä vain käteinen) sekä arkisin myös MP:n toimistolta (Nuijamiestenkatu 1), mutta kannattaa ensin varmistaa (p. 044 978 7338), että toimistolla on joku paikalla. Toimistolla maksuvälineenä käteisen lisäksi käy myös pankkikortti, Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassi (ePassi) sekä Virikesetelit.

Pääsylippu MP-FC Haka otteluun maksaa 20 €. MP:n kauden 2020 Ykkösen kausikortilla pääsylipun saa ostaa alennettuun hintaan (10 €). Lisäksi Yhdessä PareMPi verkoston -lipun voi vaihtaa Cup -lippuun. Kausikorttilaiset ovat ostaneet jo mukavasti pääsylippuja, joten niitä ei enää jäänyt kamalasti myyntiin, joten kannattaa toimia nopeasti, jos haluaa paikan päälle Urskiin ensi tiistaina katsomaan peliä.

Tämän hetkisen tiedon mukaan MP-FC Haka -otteluun pääsee paikalla vain 500 henkilöä ja otteluun ei käy mitkään vapaakortit, vaan ainoastaan pääsylipun omaavat pääsevät paikalle Urskiin.