Yhdessä PareMPi -verkosto

Etelä-Savolaisen jalkapallon lippulaiva Mikkelin Palloilijat pelaa Ykköstä. MP on palannut valtakunnalliseen sarjaan jäädäkseen. Sen osoitti jo viime kauden 7. sija, jota nyt lähdetään parantamaan. Tulevana kesänä saamme Urheilupuistoon vieraaksi perinteikkäitä ja mielenkiintoisia vastustajia mm. RoPS, TPS, VPS ja KPV. Menestyäkseen MP tarvitsee kuitenkin koko Etelä-Savon talousalueen yhä laajemman tuen.

Yhdessä PareMPi -verkosto on yrityksille luotu uudenlainen tapa tukea MP:tä ja tarjoaa kirjaimellisesti jokaiselle jotakin. Yhdessä PareMPi -verkoston jäsenet saavat jalkapallokauden aikana monia erilaisia etuja esimerkiksi näkyvyyttä, mahdollisuuksia tärkeiden kontaktien luontiin sekä tietenkin ottelulippuja kotiotteluihimme. Yhdessä PareMPi -verkoston keskeisin ajatus on tuoda yhteistyökumppaneille lisäarvoa, tuoda kumppaneita keskenään tutuksi ja näin edesauttaa keskinäistä liiketoimintaa.

Yhdessä PareMPi -verkosto sai jo viime kaudella erittäin innostuneen alun ja sen kehittämisen eteen tehdään kovasti töitä. Tavoitteena on tehdä Yhdessä PareMPi -verkostosta mielenkiintoisempi sekä suurempi.

Halutessanne lisätietoja ottakaa ystävällisesti yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen mikkelinpalloilijat(at)procito.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin Yhdessä PareMPi -verkostoon liittyviin kysymyksiin.

Haluamme myös toivottaa Teidät Yhdessä PareMPi -verkoston jäsenenä tervetulleeksi nauttimaan kumppanuuden eduista sekä kotiotteluistamme Urskissa.

Yhdessä PareMPi -verkoston jäsenet

Hotelli ja ravintola

Hyvinvointi ja Liikunta

Bodybuilding Team Sport Club Oy

Kaupanala

Kiinteistöpalvelut

Kuljetus ja logistiikka

Kuljetus Kaipainen Ky

Taksi Jarmo Olkkonen Oy

Taksi Marko Tiusanen Ky

Tmi Make Lare

Markkinointi ja Viestintä

Palvelut ja Muut

Rakentaminen

Arimet Oy

Ilkka Tanttu Oy

JS-Eristys Oy

Juvan Rakennuspalvelu Oy

Kannustalo Mikkeli

Kannustalo Mikkeli

KTC-Tekniikka Oy

Rakennustoimisto A.Sipilä

Sähkösuunnittelu Jukka Laamanen

Sähköurakointi Aapo Teittinen Oy

Timanttiporaus ja -sahaus Kaukonen Oy

Teollisuus

Tietoliikenne ja Tekniikka