SEURA: Paula Manninen MP:n kunniagalleriaan


MP-JIPPO -ottelun puoliajalla palkittiin MP:n kunniagallerian 25. jäsen, kun MP:n puheenjohtaja Olli Heinikainen (kesk.) ja kunniagallerian 22. jäsen Pentti Peitola (oik.) luovuttivat Paula Mannisen muistamisen Jyrki Manniselle.

Mikkelin Palloilijat aloitti vuonna 2017 kunniagalleriansa nimeämisen. Seuran merkkihenkilöitä julkistetaan yhteensä reilut kolmekymmentä.

Tänä vuonna 90 vuotta täyttävän seuran taipaleella on vaikuttanut lukuisia menestyksekkäitä pelaajia ja valmentajia sekä merkittävästi MP:n toimintaan vaikuttaneita seurajohtajia ja muita pitkäaikaisia toimijoita. Pelaajien ja valmentajien kohdalla kunniagalleriaan pääsyn kriteerinä pidetään kuulumista lajinsa valtakunnan huippuihin omana aikakautenaan. Kunniagallerian valinnat tekee seuran hallituksen valtuuttama raati. Nimetyksi voi tulla myös edesmennyt henkilö. Kunniataulun ja muistamiset on lahjoittanut Kelloliike Pylvänäinen.

Eilen pelatun Kakkosen A-lohkon kärkikamppailun MP-JIPPO (0-0) puoliajalla oli vuorossa kunniagallerian 25. jäsenen Paula Mannisen julkistaminen. Muistamisen jakoivat MP:n puheenjohtaja Olli Heinikainen sekä Pentti Peitola. Muistamista vastaanottamassa oli Paula Mannisen Jyrki -poika.

25. Paula Manninen (s. 1941 , k. 2008)
– naistoimikunnan vetäjä lähes kaksi vuosikymmentä (1970-luvun puolivälistä 1990-luvun alkuvuosiin)
– tuona aikana seuran varainhankinnan avainhenkilöitä

Koko kunniagallerilistaus löytyy täältä. Seuraava kunniagallerian jäsen julkaistaan lauantaina 24. elokuuta pelattavan Kakkosen A-lohkon ottelun MP-Reipas puoliajalla Urskissa.