SEURA: MP aloittaa LähiFutiksen uuden pääyhteistyökumppani Savcor Oy:n kanssa


Toiminnanjohtaja Mika Roivas ja teollisuusneuvos Hannu Savisalo ovat tyytyväisiä yhteistyön alkamiseen. (Kuva: Savcor)

Mikkelin Palloilijat ja Savcor ovat tehneet kolmivuotisen pääyhteistyökumppanisopimuksen. Savcor tulee näkymään niin Ykkösessä pelaavan edustusjoukkueen kuin MP:n junioreidenkin matkassa mukana.

– On hienoa saada paikallinen ja globaalisti toimiva Savcor mukaan meidän toimintaamme, sanoo yhteistyöneuvotteluissa mukana ollut MP:n hallituksen jäsen Juuso Kangaskorpi.

– Savcorin arvoista tärkein on Love of Life – Rakasta elämää: Haluamme saada kaikki Mikkelin nuoret ja lapset vanhempineen innolla mukaan liikuntaan! Tutustuminen maailman kaikkia nuoria yhdistävään jalkapalloon voi virittää innostuksen koko elinajaksi. Saat kavereita. Jostakin heistä, tai sinusta, voi tulla uusi Teemu Pukki tai Lukas Hradecky tai miksei vaikka Messi tai Ronaldo, sanoo teollisuusneuvos Hannu Savisalo.

– Haluamme, että kaikille Mikkelin lapsille on tarjolla turvallinen ja kivoja kavereita yhdistävä harrastus, johon on helppo tulla! Mielestämme Savcor LähiFutis voisi aktivoida uudelleen Mikkelin kaupunginosatoiminnankin! Savisalo jatkaa.

Mikkelin Palloilijat aloittaa matalan kynnyksen toiminnan kesällä ja se kantaa nimeä Savcor LähiFutis. Savcor LähiFutista pelataan usealla kentällä viikoittain läpi kesän.

Parasta kesässä on jalkapallo ja kaverit

Mikkelin Palloilijat aloittaa yhteistyössä Savcorin kanssa LähiFutis toiminnan kaikille liikunnasta ja kavereitten ohjatusta ja innostuttavista tapaamisista kiinnostuneille 2009-2016 vuonna syntyneille tytöille ja pojille. LähiFutiksessa pelataan jalkapalloa iloisesti ja liikunta ykkösasiana. Maalejakin tehdään ja paljon. Pelejä varten harjoitellaan kerran viikossa arkipäivisin Mikkelin lähikentillä, eri puolilla kaupunkia. Ensimmäisen kerran kokoonnutaan toukokuun lopulla, ja kausi paketoidaan syyskuun alkuviikolla päätöstapahtumaan. Toiminta käynnistyy yhteisellä Kick Off -tapahtumalla, johon osallistuvat kaikki ryhmät, iseineen ja äiteineen. Kesän aikana kokoonnutaan kerran kuukaudessa yhteisiin ottelutapahtumiin.

Iloinen ja edullinen harrastus koko kesäksi

MP:lle ja Savcorille on erityisen tärkeää olla tukemassa lasten ja nuorten liikuntaa, ja luoda sellaista harrastustoimintaa Mikkelissä, johon kaikkien on helppo tulla ja jossa kaikki otetaan mukaan. Jalkapallo yhdistää koko maailman lapsia, nuoria ja aikuisia, varusteet ovat halpoja ja tarvitaan vain liikkumisen innostusta! Samalta viivalta aloitetaan!  Harjoitukset ja pelit ovat lähellä kotia lähikentillä. Pääset harrastamaan ja opit uutta, vaikka et olisi koskaan ennen pelannut jalkapalloa, ja vaikka sinusta ei Messiä tai Ronaldoa tulisikaan! Jalkapallossa saat aina uusia kavereita. Tietysti voit myös edetä jalkapallon parissa. Savcor LähFutiksesta voit liittyä suoraan Mikkelin Palloilijoiden junioreihin.

LähiFutiksessa harjoitellaan jalkapallon perusteita ja erilaisia perusliikuntataitoja. Oman joukkueen puolesta pelaaminen on myös isossa osassa kesän harjoituksissa.  Lapsi oppii toimimaan ryhmässä yhteisten pelisääntöjen mukaan. Koko Savcor LähiFutiksen keskeisin tavoite on saada lapsi rakastumaan liikkumiseen ja jalkapalloon. Tärkeintä kuitenkin on, että harjoituksissa on hauskaa ja nautitaan liikunnan riemusta hiki otsalla.

Savcorin yhteistyön avulla LähiFutiksen osallistumismaksu on saatu pidettyä alhaisena. Koko kesän toimintamaksu on vain 69 euroa.  Toimintamaksu sisältää kaiken tarvittavan eli pelipallon, paidan, lisenssin, vakuutuksen ja ohjauksen. Saat perhealennuksen, jos samasta perheestä tulee mukaan useampia poikia tai tyttöjä.

Savcor LähiFutiksen ilmoittautuminen onnistuu täältä.

Lisätietoja:
MP:n LähiFutis vastaava Juho Luukkonen
p. 040 765 7082
juho.luukkonen(at)mikkelinpalloilijat.fi