SEURA: Emmi Ehrnrooth aloittaa MP:n toiminnanjohtajana


Emmi Ehrnrooth aloittaa 13. maaliskuuta MP:n toiminnanjohtajana.

Emmi Ehrnrooth aloittaa reilun viikon päästä maanantaina, 13. maaliskuuta, Mikkelin Palloilijoiden toiminnanjohtajana. Useamman vuoden MP:n 2013-syntyneiden poikien joukkueenjohtajana toimineelle Ehrnroothille seura ja sen toiminta ovat tuttuja. Hän on vastannut myös Lumme-Liigan järjestelyistä.

Ehrnrooth puhkuu intoa ja ajatuksia uuden pestinsä suhteen.

– Syön, nukun ja hengitän seuratyötä ja vapaaehtoistoimintaa. Usean vuoden ajan olen unelmoinut työskenteleväni päätoimisesti urheiluseurassa ja nyt tähän avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus.

– Muutaman vuoden ajan olen jo päässyt osallistumaan Mikkelin Palloilijoiden toimintaan toimihenkilön roolissa ja nauttinut työskentelystä suunnattomasti. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi AMK ja aiempi työhistoriani koostuu pääsääntöisesti sosiaalialan töistä. Aiemmat työkaverit kuvailisivat minua sanoilla kriisinhallitsija, luotettava ja toimeen tarttuva moniosaaja.

– Toiminnanjohtajan tehtävän otan vastaan nöyränä, innokkaana ja luottavaisena. Taustalla on seuran hallitus, jonka oman alansa moniosaajat ovat tukena arjen toiminnoissa, sekä seuran toimihenkilöt, joiden kanssa yhteistyö on jo tähän asti ollut mutkatonta ja luontevaa. Toivon voivani täyttää edellisen toiminnanjohtajan suuret saappaat ja jatkamaan sitä hyvää, mitä Roba toi seuraan. Samalla koen pystyväni tuomaan seuratoimintaan uuden näkökulman ja auttamaan hallitusta kehittämistyössä.

Puheenjohtaja Olli Heinikainen on tyytyväinen, että uusi toiminnanjohtaja on löytynyt.

– Hienoa, että saadaan uusi toiminnanjohtaja työhön, tekemistä seurassa kyllä riittää!

– Emmi tuo uutta ja erilaista osaamista seuraan. Hän on ollut seuratyössä useita vuosia ja tuntee paikallisena MP:n toimintaympäristön. Se helpottaa ja nopeuttaa tehtävän haltuunotossa.

Emmin yhteystiedot 13.3.2023 alkaen:
emmi.ehrnrooth(at)mikkelinpalloilijat.fi, p. 041 317 5715