Reifer -ENNAKKO: MP pelaa taas huomenna Urskissa


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: su 4.10. klo 16.00 Ykkönen: MP-SJK Akatemia
otteluisäntä: Esedu
ottelupallot: MPY

Huomenna sunnuntaina MP:llä on edessä viikon toinen Ykkösen kotiottelu, kun SJK Akatemia saapuu vieraaksi Urskiin. Joukkueet ovat kohdanneet historian saatossa vain kertaalleen, kun elokuun 10. päivä Seinäjoella SJK Akatemia oli 1-0 -lukemin parempi, joten huomenna MP:llä on kalavelkoja maksettavana.

Koronavirusrajoitteiden vuoksi huomisen pelin henkilömäärää on rajoitettu tapahtuman turvallisuuden takaamiseksi. MP noudattaa ottelutapahtuman järjestelyissään Suomen Palloliiton, aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita. Poikkeusolojen aikana Urskin katsomokapasiteetti on rajattu noin 1500 paikkaan ja anniskelualueella mahtuu vain noin 50 henkeä. Lisätietoja aiheesta löydät täältä. Kaikilla kausikortin omaavilla on vapaa pääsy otteluun ja lisäksi porteilla on myynnissä pääsylippuja. Muistathan, että vain terveenä saa tulla otteluun!

Nuori seinäjokilaisryhmä otti edellisellä kierroksella hienon kotivoiton, kun alavireisiä otteita jatkanut KPV kaatui OmaSp stadionin muovilla 2-0. Tämän voiton myötä SJK Akatemia nousi pois Ykkösen jumbopaikalta. Heillä on kasassa 17 pelatun ottelun jälkeen 9 pistettä (2 voittoa, 3 tasapeliä ja 12 tappiota, maaliero 14-40). Nuori hyökkääjä Jeremiah Streng on osunut jo seitsemän kertaa ja kahden maalin miehiä ovat Jyri Kiuru sekä Valtteri Olsbo. MP:n alakerta saa huomenna olla tarkkana näiden nuorten, vikkelien ja taitavien vastustajien kanssa ja mihinkään ylimielisyyteen ei ole varaa tai sitten käy kuten elokuussa Seinäjoella.

MP:llä on alla tärkeä voitto, kun Gnistan kaatui keskiviikkona Urskissa 3-1 Antti-Ville Räisäsen, Toni Tahvanaisen sekä Niila Forsellin maaleilla. MP löytyy 16 pelatun ottelun jälkeen Ykkösen sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta ja sarjapisteitä on kasassa 22 (6 voittoa, 4 tasapeliä ja 6 tappiota, maaliero 19-20). MP:n maalintekijätilaston kärjestä löytyy neljän maalin Antti-Ville Räisänen ja seuraavilla sijoilla ovat Aatu Manninen (3), Walid Abdelali (2), Iiro Äijö (2) sekä Toni Tahvanainen (2). Maalin miehiä on viisi ja kerran vastustaja on tehnyt oman maalin. MP sai edellisellä kierroksella parannettua heikkoa kotitilastoa ja sitä on tarkoitus parantaa huomennakin. Kokoonpano on aikalailla sama kuin keskiviikkona. Edellisen pelin pelikiellon takia sivussa ollut Jonathan Dunyin on taas kokoonpanossa.

Päävalmentaja Juha Pasoja muistuttaa, että sarjataulukkoon turha tuijotella.

– Gnistan -pelistä saatiin hyvät kolme pistettä ja hyvän tekemisen kautta ansaittiin voitto. Puolustuspelimme oli hyvää ja hyökkäyksiä pystyimme luomaan monipuolisesti ja kruununa Niilan tekemä maali hyvän syöttöketjun jälkeen.

– SJK Akatemia on nuori ja työteliäs joukkue, joka on pystynyt kauden aikana kehittämään peliään ja saanut viime aikoina onnistumisiakin. Yhtään ei ole varaa aliarvioida vastustajaa ja lähdemme omien vahvuuksien kautta hakemaan toista kotivoittoa putkeen.

Eroakiireestä.fi -ennakkovideosta #12 Matti Kohosen ja päävalmentaja Juha Pasojan tunnelmat ennen huomista SJK Akatemia -kotipeliä.

Vierasjoukkueen ennakkotunnelmat löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 9014 MP-SJK Akatemia 1,50 – 4,30 – 5,30.

Jos et pääse paikalle Urskiin, niin ottelun voi katsoa myös Elisa Viihteestä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
7. Antti-Ville Räisänen
10. Dudu
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
15. Santeri Karjalainen
17. Veeti Seppänen
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
21. Leevi Leinonen
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
26. Toni Tahvanainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)