Reifer -ENNAKKO: MP matkaa huomenna Kokkolaan


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: la 5.9. klo 17.00 Ykkönen: KPV-MP Kokkolan Keskuskenttä

MP:llä on huomenna taas edessä matka länsirannikolle, missä vastaan asettuu KPV. Sarja-avauksessa kokkolalaiset hakivat sarjapisteet Urskista 1-2(1-1) -lukemin.

Kovin odotuksin ja ylivoimaisesti suurimmalla pelaajabudjetilla Ykköseen lähteneen KPV otteet ovat heilahdelleet todella paljon ja penkin päässäkin on jo kolmas päävalmentaja. Keskiviikkona kokkolalaiset vierailivat Myllykoskelta, mistä oli kotiin viemisinä tasapelipiste loppuhetkien tasoitusmaalilla. KPV on kerännyt yhdessätoista pelaamassaan ottelussaan 15 pistettä (4 voittoa, 3 tasapeliä ja 4 tappiota, maaliero 20-18). Kokkolalaisten maalintekijätilaston kärjestä löytyvät viiden maalin Aleksi Tarvonen sekä kolmen maalin Aleksi Pahkasalo ja kapteeni Sebastian Mannström. Huomenna MP:llä on varmasti vastassa ärsytetty joukkue, joka haluaa palata voittojen tielle ja näyttää todellisen osaamisensa kotiyleisölle.

Kolmen tappiottoman pelin jälkeen MP hävisi viime sunnuntaina Urskissa sarjakärki AC Oululle 0-1. MP:n puolustuspeli oli hyvää, mutta hyökkäyspäässä ei onnistuttu hyvistäkään paikoista. MP on tasaisessa Ykkösen keskikastissa kahdeksannella sijalla, kun puolet kaudesta on pelattuna. Yhdentoista pelatun ottelun jälkeen MP:llä on kasassa 14 pistettä (4 voittoa, 2 tasapeliä ja 5 tappiota, maaliero 12-15). MP:n paras maalintekijä tähän mennessä on ollut kolme maalia viimeistellyt Antti-Ville Räisänen. Aatu Manninen ja Walid Abdelali ovat tehneet kaksi maalia ja maalin miehiä löytyy viisi. Vieraissa MP on esiintynyt tuloksellisesti paremmin kuin kotoisessa Urskissa ja tätä tilastoa on tarkoitus jatkaa myös huomenna Kokkolassa. Otteluun MP lähtee aikalailla samalla joukkueella kuin edelliseen AC Oulu -otteluun.

Päävalmentaja Juha Pasoja lähtee luottavaisena joukkueineen Kokkolaan.

– AC Oulu -peli on nyt käsitelty ja paljon hyviä juttuja otetaan mukaan sarjan toiselle kierrokselle.

– KPV on mielenkiintoisessa tilanteessa, kun sarjaan ehdottomana ennakkosuosikkina lähtenyt joukkue on valahtanut sarjan keskitasolle. Tulokset ovat vaikuttaneet valmentajien vaihdoksiin ja muunlaisiin sekoiluihin. Meillä on huomenna hyvä paikka iskeä ja hakea kolme pistettä Kokkolasta. KPV kävi vielä MYPA:n vieraana keskiviikkona ja varmasti reissu painaa vielä jaloissa.

– Me olemme saaneet palautella ja valmistautua peliin rauhassa. Omalla tekemisellä lähdemme hakemaan Kokkolasta täyttä pistepottia. Hyvä ja tiivis puolustuspeli sekä aktiivinen hyökkäyspeli ovat avainsanat.

Eroakiireestä.fiennakkovideosta #26 Toni Tahvanaisen ja päävalmentaja Juha Pasojan tunnelmat ennen huomista KPV -vieraspeliä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 8612 KPV-MP 1,45 – 4,60 – 5,50.

Ottelun voi katsoa Elisa Viihteestä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
6. Walid Abdelali
7. Antti-Ville Räisänen
10. Dudu
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
18. Topi Keskinen
19. Joonas Nissinen
20. Jonathan Dunyin
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
26. Toni Tahvanainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)