Reifer -ENNAKKO: MP ja FF Jaro kohtaavat huomenna Urskin iltavaloissa ilman yleisöä


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: pe 11.9. klo 18.30 Ykkönen: MP-FF Jaro
otteluisäntä: Matrel Oy
ottelupallot: Rinta-Joupin Autoliike

Huomenna perjantaina Urskin iltavaloissa pelataan taas Ykköstä, kun MP saa vastaansa FF Jaron Pietarsaaresta. Ensimmäisellä kierroksella Pietarsaaressa Jaro oli tyly isäntä ja vei sarjapisteet 3-0(2-0) -lukemin. Edellisen kerran Urskissa joukkueet ovat kohdanneet kaudella 1996 ja silloin pelattiin Veikkausliigaa.

Mikkelissä vallitsevien olosuhteiden takia MP on päättänyt, että huomenna Urskissa pelataan ilman yleisöä.

Pietarsaarelaiset löytyvät Ykkösen kuntopuntarin kärkipaikalta ja joukkue on tehnyt ylivoimaisesti eniten maaleja koko Ykkösessä, joten huomenna MP:llä on edessä todella tiukka kamppailu Ykkösen sarjapisteistä. Edellisellä kierroksella Ykkösen paras kotijoukkue Jaro joutui tyytymään kotonaan Gnistania vastaan tasapeliin, kun oulunkyläläiset tasoittivat pelin ihan loppuhetkillä. Jarolla on 12 pelatun ottelun jälkeen kasassa 24 sarjapistettä (7 voittoa, 3 tasapeliä ja 2 tappiota, maaliero 31-16), mitkä oikeuttavat kolmanteen sijaan sarjataulukossa. Jaron riveistä löytyy Ykkösen maalintekijätilaston kakkostilalla olevat kahdeksan maalia viimeistelleet Severi Kähkönen ja Anthony Olusanya. Kaikkiaan kymmenen Jaron pelaajaa on onnistunut tähän mennessä maalinteossa.

MP haki edellisellä kierroksella hienon taisteluvoiton Kokkolasta, kun ennen kauden alkua Ykkösen kovin voittajasuosikki KPV kaatui 1-2(0-0) Jonathan Dunyin ja kokkolalaisten omalla maalilla. MP on ollut vieraissa Ykkösen parhaita joukkueita, mutta kotoisessa Urskissa pelit ovat sujuneet tuloksellisesti aika heikosti. Huomenna tähän tilastoon lähdetään hakemaan parannusta ja tavoitteena on aiheuttaa Jarolle kauden kolmas tappio. Tällä hetkellä MP löytyy Ykkösen sarjataulukon keskivaiheilta seitsemänneltä sijalta 17 pisteellä (5 voittoa, 2 tasapeliä ja 5 tappiota, maaliero 14-16). MP:n maalintekijätilaston kärjestä löytyy kolme maalia viimeistellyt Antti-Ville Räisänen. Aatu Manninen ja Walid Abdelali ovat tehneet kaksi maalia, maalin miehiä löytyy kuusi ja kerran vastustaja on tehnyt oman maalin. MP:n kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia verrattuna edelliseen Kokkolan peliin.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa omiltaan kovaa taistelua huomenna.

– Kokkolasta saatiin hyvät pisteet ja nyt vastassa yllättävänkin hyvää kautta pelaava Jaro.

– Tavoite on parantaa erityisesti kotisaldoa eli pisteitä pitäisi napsia enemmän myös kotona.

– Pietarsaaren peli oli meidän kauden heikoin peli ja siitä on kehitytty huomattavasti. Puolustuspelin tiiviys ja Jaron hyökkäyskuvioiden ennakointi on tärkeää huomenna. Meidän oma hyökkäyspeli ja sen kehittäminen on joka viikko isona teemana ja sen parantumista saadaan tarkastella aina peleissä.

– Toivotaan, että pystymme luomaan enemmän maalipaikkoja ja olemaan niissä tehokkaampi kuin Jaro, silloin pisteet jäävät Mikkeliin.

Eroakiireestä.fiennakkovideosta päävalmentaja Juha Pasojan ja #4 Iiro Äijön tunnelmat ennen FF Jaro -kotipeliä.

Vierasjoukkueen ennakkotunnelmat löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 8962 MP-FF Jaro 3,50 – 3,85 – 1,83.

Kun otteluun ei pääse paikalle yleisöä, niin sen voi katsoa Elisa Viihteestä. (Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde Sport -tilausta, pääset seuraamaan ottelua poikkeuksellisesti ottamalla käyttöösi Elisa Viihde Sportin maksuttoman kokeilukuukauden. Kokeilukuukauden aloittaminen vaatii maksuttoman kirjautumisen tai rekisteröitymisen Elisa Viihteeseen. Elisa Viihde Sportin normaalihinta on 9,90 €/kk ja tilauksen voi perua milloin tahansa.)

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
6. Walid Abdelali
7. Antti-Ville Räisänen
10. Dudu
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
19. Joonas Nissinen
20. Jonathan Dunyin
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
26. Toni Tahvanainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)