Reifer -ENNAKKO: Huomenna on harjoitusottelussa vastassa KuPS


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: ti 9.3. klo 13.00 KuPS-MP Lippumäen halli

MP:n harjoitusottelut jatkuvat huomenna, kun joukkue matkaa Kuopioon, missä Lippumäen hallissa vastaan asettuu KuPS. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tammikuussa harjoitusottelun merkeissä ja silloin kuopiolaiset olivat parempia 3-0(1-0) -lukemin.

KuPS meni Suomen Cupissa jatkoon lohkovoittajana voittamalla SJK:n, Ilveksen sekä AC Oulun. Cupin pelien jälkeen KuPS on pelannut kaksi harjoitusottelua; FC Hakaa vastaan he jäivät maalittomaan tasapeliin, mutta viime lauantaina FF Jaro jäi kuopiolaisten jalkoihin toisella jaksolla selvin 5-1 -lukemin.

MP pelasi koronakaranteenin jälkeen viime keskiviikkona Suomen Cupin siirretyn JIPPO -pelin. Joensuulaiset kaatuivat Urpolassa selvin 5-0(2-0) -lukemin. MP:n viime viikkoista urakkaa helpotti vieraiden kaksi ulosajoa ja kolme maaleista tuli rankkareista. Huomenna vastassa on yksi Veikkausliigan kärkipäähän povatuista joukkueista, joten MP:llä on edessä tiukka koitos, jossa varmasti joudutaan puolustamaan huomattavasti enemmän kuin hyökkäämään.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa huomiselta tiukkaa kamppailua.

– Hienoa päästä kokeilemaan JIPPO -pelissä onnistuneita asioita ennakkoon selkeästi kovempaa joukkuetta vastaan. Pelissä nähdään varmasti puolustussuuntaan asioita, joita täytyy vielä parantaa sekä myös hyökkäyssuuntaan liikkeitä ja syöttösuuntia, joita voidaan kehittää ennen seuraavia pelejä ja kauden alkua.

– Mukana on myös muutama testipelaaja, joista näemme, mikä heidän taso on vastustajaan nähden sekä miten nopealla aikataululla he sopeutuvat meidän pelitapaamme.

Ottelu pelataan koronarajoitusten takia ilman yleisöä, mutta KuPS TV Live YouTube -kanava näyttää ottelun livenä ja selostettuna.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
4. Iiro Äijö
5. Oliver Kangaslahti
7. Antti-Ville Räisänen
8. Antti Ulmanen
9. Peetu Kerminen
10. Arjan Goljahanpoor
12. Nuutti Laaksonen
13. Roope Kantola
14. Veli-Matti Nuija
15. Emmanuel Sarpong
16. Eero Ylönen
17. Samson Ebuka
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)