Reifer -ENNAKKO: Huomenna matkataan Jyväskylään


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: la 24.4. klo 12.00 JJK-MP Viitaniemi

MP pelaa parin viikon jälkeen harjoitusottelun taas huomenna, kun joukkue matkaa Jyväskylään, missä Viitaniemessä vastaan asettuu Kakkosen C-lohkossa pelaava JJK. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran reilu kuukausi sitten Urpolassa harjoitusottelussa, jonka MP voitti 3-0(1-0).

Edellisen kohtaamisen jälkeen JJK on pelannut kolme harjoitusottelua. Reipas oli Lahdessa parempi 2-1 -lukemin, OTP voitti Oulussa 1-0 ja PEPO Lappeenrannassa 3-0. Jyväskyläläisillä on ollut paljon poissaoloja ja sen takia peli ei ole ollut vielä parasta mahdollista, mutta eiköhän sarjakauden alun lähestyessä palat ala hiljalleen loksahtamaan paikoilleen ja peliesityksetkin parantuvat. Pitkästä aikaa kotimaisemissa pelaava JJK on varmasti huomenna sisuuntunut vastustaja.

MP kaatoi kaksi viikkoa sitten Urpolassa KuPS:n farmijoukkue KuFu98:n 4-1(1-1). Viimeiset neljä harjoituspeliä ovat sujuneet voitokkaasti ja pelikin on kevään edetessä parantunut. Tätä kehitystä on tarkoitus jatkaa myös huomenna Jyväskylässä. Kokoonpanosta jää useampi pelaaja sivuun pienien vaivojen takia, sillä nyt ei haluta ottaa minkäänlaista riskiä, kun Ykkösen alkuun on enää reilu pari viikkoa. Lisäksi jokunen pelaaja huilaa huomisen ja pari nuorta on Pallo-Kissojen mukana Myllykoskella. Näyttöjä joukkueessa antaa 22 -vuotias hollantilainen hyökkääjä Joey Lieshout, joka on reilun viikon ollut mukana joukkueen harjoitusvahvuudessa. Lisäksi Killian Denoual on taas pelikunnossa ja mukana joukkueessa.

Päävalmentaja Juha Pasoja on selvät sävelet toiseksi viimeiseen harjoitusotteluun.

– Huominen JJK -peli on meille viimeinen harjoituspeli, jossa peliaikaa jaetaan tasaisemmin ja pelaajilla on ns. viimeinen näytönpaikka ennen ensi viikon PK-35 kenraalia sekä sarja-avausta.

– Tavoitteena on saada parannettua meidän pelaamista molempiin suuntiin sekä sisäistettyä vähemmän pelanneille pelin sisäisiä rakenteita.

– Joey Lieshout antaa näyttöjä hyökkääjän rooliin seuraavissa kahdessa jäljellä olevassa harjoituspelissä. Hän on mielenkiintoinen hollantilainen pelaaja, joka on perusvarma pallollisena, liikkuu hyvin oikea-aikaisesti sekä aggressiivisuuttakin löytyy. Joey pelaa kaikki tilanteet loppuun saakka ja on isokokoisena pelaajana vaarallinen boxissa.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ikävä kyllä pelistä ei ole tiedossa mitään livelähetystä, mutta kotijoukkueen Twitterissä on jonkinlaista liveseurantaa tarjolla ja ehkä myös meidän Twitterissä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
5. Arttu Loukiainen
6. Killian Denoual
7. Antti-Ville Räisänen
10. Arjan Goljahanpoor
12. Nuutti Laaksonen
13. Roope Kantola
15. Santeri Karjalainen
16. Eero Ylönen
17. Samson Ebuka
18. Topi Keskinen
20. Jonathan Dunyin
21. Joey Lieshout
24. Jonne Uronen (mv)
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)