Reifer -ENNAKKO: Harjoitusottelut jatkuvat huomenna


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: la 10.4. klo 14.00 MP-KuFu 98 Urpola

Huomenna lauantaina on taas edessä seuraava harjoitusottelu, kun Urpolaan saapuu vieraaksi KuPS:n farmijoukkue ja tällä kaudella Kakkosen A-lohkossa pelaava KuFu98. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran joulukuussa harjoitusottelun merkeissä Kuopiossa ja silloin nuori kotijoukkue oli parempi 2-1(1-1) -lukemin. Virallisen ottelun joukkueet ovat edellisen kerran pelanneet kaudella 2016, jolloin molemmat voittivat kotiottelunsa Kakkosen A-lohkossa. Koronavirusrajoitusten takia huominen ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävillä selostettuna Meijän Mikkeli YouTube -kanavalla.

Huomisen vastustajan kokoonpanosta on vaikea sanoa mitään etukäteen. Vastassa on ainakin nuoria, nopeita ja taitavia pelimiehiä, jotka mahdollisesti saavat apuvoimia KuPS:n Veikkausliigaringistä. Eli ketkä eivät ole huomenna KuPS:n riveissä pelaamassa Suomen Cupin välierässä Honkaa vastaan tulevat tänne Mikkeliin, joten tiedossa on varmasti vauhdikas ottelu.

MP:llä on alla kolme voitokasta harjoitusottelua, kun JJK, FCV ja JIPPO on voitettu Urpolassa ja näissä kaikissa otteluissa oma maali on saatu pidettyä puhtaana. Keskisuomalaisia vastaan MP:n pelaaminen oli vähän vaisua, mutta edellisessä ottelussa JIPPO:a vastaan peli oli jo huomattavasti parempaa ja eteenpäin oli menty. Toivottavasti sama kehitys jatkuu myös huomenna kuopiolaisia vastaan. MP:n kokoonpanoon tulee jonkin verran muutoksia. Armeijassa oleva trio on taas poissa kuvioista kuten polvensa uudelleen loukannut Antti Voutilainen sekä hiljalleen joukkueharjoituksiin liittyvä Killian Denoual. Reetu Räsänen on taas pelikunnossa ja palaa joukkueeseen.

Valmentaja Mika Pasanen on tällä viikolla vastuussa joukkueen toiminnasta ja hän odottaa pelin kehittyvän edelleen.

– Kiva päästä taas pelaamaan! JIPPO -peli ennen pääsiäistä oli meiltä oikein tasapainoinen esitys, josta löytyi niitä asioita, joita olimme joukkueen kanssa harjoitelleet. Matsista löytyi myös tiettyjä kehitettäviä asioita, joita haluamme edelleen viedä omassa pelaamisessamme eteenpäin.

– Olemme käyneet näitä kehitettäviä asioita tällä viikolla harjoituksissa läpi ja haluamme siirtää ne huomiseen otteluun. Huomenna meillä on vastassa taitava joukkue, joten hyvä ja vauhdikas ottelu on varmasti luvassa.

Vierasjoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on nähtävissä selostettuna täällä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Oliver Kangaslahti
7. Antti-Ville Räisänen
8. Antti Ulmanen
10. Arjan Goljahanpoor
12. Nuutti Laaksonen
13. Roope Kantola
16. Eero Ylönen
17. Samson Ebuka
18. Topi Keskinen
19. Veli-Matti Nuija
20. Jonathan Dunyin
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)