Reifer -ENNAKKO: Harjoitusottelussa vastassa JJK


Otteluennakon tarjoaa: Reifer

Ennakko: la 20.3. klo 15.00 MP-JJK Urpola

MP:n harjoituspelit jatkuvat huomenna, kun Urpolaan saapuu vieraaksi Kakkosen C-lohkossa pelaava JJK. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat viime vuoden tammikuussa Jyväskylässä, missä harjoitusottelu päättyy MP:n 1-4(1-2) -vierasvoittoon. Koronavirusrajoitusten takia huominen ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta ottelu on nähtävillä selostettuna Meijän Mikkeli YouTube -kanavalla.

Jyväskyläläiset sijoittuvat viime kaudella Kakkosen C-lohkossa jaetulle neljännelle sijalle yhdessä JBK:n ja KuFu 98:n kanssa. Joukkueen runko on säilynyt viime kaudesta aikalailla samana, mutta nyt joukkuetta valmentaa 36 -vuotias Rovaniemeltä kotoisen oleva Ari Koski. Uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet Ykkösestäkin kokemusta omaavat Antti Åke (JIPPO) sekä Tatu Hoffren (AC Kajaani). Tämän vuoden puolella JJK on pelannut Suomen Cupia (Ilves/2-JJK 4-1) sekä muutaman harjoitusottelun (JJK-MiPK 3-0, JJK-FCV 1-1). Vuosien varrella MP:n ja JJK:n ottelut ovat olleet tiukkoja ja sellainen on varmasti huomennakin tiedossa.

Viime viikolla MP kävi Kuopiossa KuPS:n vieraana ja tuloksena sieltä oli 2-0 -tappio Veikkausliigan kärkipäähän povatulta joukkueelta. Kahdesta päästetystä maalista huolimatta MP puolusti suhteellisen hyvin ja piti kuopiolaiset poissa parhailta maalintekopaikoilta, vaikka kotijoukkue hallitsikin selvästi kenttätapahtumia. Huomenna olisi tarkoitus saada onnistumisia myös hyökkäyspäässä. Tämä edellyttää rohkeutta pelaamiseen sekä laadukasta syöttöpeliä. Varmuudella huomenna sivussa ovat jalkavaivaiset Killian Denoual ja Antti Voutilainen. Näyttöjä on antamassa tammikuussakin joukkueen mukana ollut Kelechi Anyamele.

Päävalmentaja Juha Pasoja odottaa omiltaan rohkeampaa peliä.

– Viime kaudesta valmentajaa vaihtanut ketturyhmä on mielenkiintoinen joukkue Kakkosessa. Paljon nuoria omia junioreita höystettynä muutamalla kokeneella karpaasilla. Joukkueesta löytyy johtajuutta alakerrasta Antti Åkelta, keskikentällä taitoa ja pelisilmää Mikko Manniselta ja hyökkäyksessä yksi Kakkosen parhaista maalitykeistä Robin Saastamoinen. En tiedä, onko joukkueen pelitapa muuttunut paljon uuden valmentajan myötä, luultavasti vähän ainakin.

– Me keskitymme huomenna omaan tekemiseen ja hiomme omaa peliämme kesää kohti. Puolustussuuntaan tarkoitus on ottaa tila ja aika pois vastustajalta ja kontrolloida siten peliä. Hyökätessä haetaan erilaisia variaatioita murtautua ja päästä maalipaikoille.

– Seuraavat kaksi peliä on tarkoitus antaa kaikille pelaajille peliaikaa ja siten hioa erilaisia pelaajakombinaatioita kentällä.

Huomisen vastustajan ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on nähtävissä selostettuna täällä.

Kokoonpanossa:
2. Yassin Daoussi
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
7. Antti-Ville Räisänen
8. Antti Ulmanen
9. Peetu Kerminen
10. Arjan Goljahanpoor
12. Nuutti Laaksonen
13. Roope Kantola
14. Veli-Matti Nuija
16. Eero Ylönen
17. Samson Ebuka
18. Topi Keskinen
19. Kelechi Anyamele
20. Jonathan Dunyin
23. Niila Forsell
24. Jonne Uronen (mv)
25. Juuso Tarvainen
28. Aatu Manninen
33. Otto Hautamo (mv)