Timi Heikkinen, Mikko Haponen, Jimi Teittinen, Peetu Kerminen (31. varoitus), Martti Mäkelä, Konsta Torniainen, Valtteri Nikulainen, Miro Kekkonen (15. varoitus), Eetu Kivinen, Ville Laiho, Santeri Karjalainen

66. Jimi Teittinen <-> Aapo Karttunen

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP/SavU:n taival kauden Kolmosessa alkoi tappiolla, kun kotijoukkue HaPK Edustus nappasi kolme sarjapistettä lukemin 3-1 (2-0).

Upeassa kevätsäässä Ruissalon tekonurmella pelattu ottelu alkoi MP/SavU:n kannalta harmittavasti kun jo 9. minuutilla pääsi kotijoukkueen Joona Pasi läpiajoon MP/SavU:n epäonnistuneen purun seurauksena viimeistellen ottelun avausmaalin.

Ensimmäisen puoliajan loppukin oli MP/SavU:n kannalta epäonnekas, kun oikealta laidalta maalin eteen lähetetty kova keskitys kimposi omasta pelaajasta maaliin.

Toiselle puoliajalle MP/SavU tuli sisuuntuneena hakemaan kavennusta. Kotijoukkue kaatoi kuitenkin kylmää vettä MP/SavU:n niskaan heti toisen puoliajan alkuun Miika Kolsin viimeisteltyä lukemiksi jo 3-0.

MP/SavU ei suostunut kuitenkaan vielä luovuttamaan vaan vyörytti hyökkäyksiä kotijoukkueen maalille. Vajaan tunnin kohdalla vierasjoukkue onnistuikin maalinteossa, kun aikuisten sarjaottelutasolla debytoinut P17-juniori Eetu Kivinen puski todella komeasti pallon verkkoon Ville Laihon tarjoilusta.

Viimeisen puolituntisen kaava olikin tämän jälkeen selkeä. MP/SavU satsasi hyökkäykseen ja HaPK puolusti ja yritti kasvattaa maalitiliään vastahyökkäyksistä.

Kotijoukkueen maalivahti Ville Särkkä nousikin joukkueensa sankariksi torjuen upeasti toisen debytantin, P17-juniori Veikko Karttusen voimalla kahdestakymmenestä metristä lähettämän laukauksen sekä hetkeä myöhemmin hyviä otteita esittäneen ja vieraiden parhaana palkitun Santeri Karjalaisen läpiajon.

Kotijoukkue pääsi muutaman kerran vaarallisiin vastahyökkäyksiin, jotka MP/SavU:n maalilla pelannut Timi Heikkinen selvitti.

Lisämaaleja ottelussa ei enää nähty ja niinpä pisteet jäivät jopa sarjan ennakkosuosikiksi povatulle HaPK Edustukselle.

MP/SavU:n kapteeni Miro Kekkosen päällimmäisenä tunteena oli ottelun jälkeen lievä pettymys pisteiden karattua käsistä.
”Henkilökohtaisiin virheisiin puolustuspäässä ratkesi tänään ottelu. Itse pelissä olimme hyvin mukana ja erityisen ylpeä nuoresta joukkueestamme olen siitä, että pystyimme vastaamaan kokeneen kotijoukkueen esittämiin fyysisiin otteisiin aivan tasavertaisesti. Nyt keskitytään taas harjoitteluun pariksi viikoksi. Seuraavassa ottelussa pelataan omassa päässä tarkemmin, niin eiköhän se pistetilikin silloin avaudu.”

Kotijoukkueen näkemys ottelusta löytyy täältä.

Vastustajan Suomen Cupin ottelun vuoksi ensi keskiviikoksi alunperin aseteltu ottelu MP/SavU-Edustus IPS on siirretty pelattavaksi 21.6. Siten MP/SavU:n seuraava ottelu on perjantaina 5.5., kun joukkue matkustaa Kouvolaan KJP:n vieraaksi.