RAPORTTI: MP:lle pisteetön Nurmijärven reissu


15.9.2018 NJS – MP 1 – 0(0-0)

Maali:
73. Bob Diasonama 1-0

MP:n kokoonpano:
Jonne Uronen, Vincent Bikana, Iiro Äijö, Mikko Hiltunen (89. varoitus), Elliot Simmons, Michael Nzekwe, Miika Oinonen, Jiri Haikonen (65. varoitus), Onuray Köse, Lucas dos Santos, Shane McFaul

Vaihtopelaajat:
Scott Angevine, Eero Karjalainen, Ozeias Graciano, Markus Brusila, Olli Kilpeläinen

Vaihdot:
46. Shane McFaul <-> Olli Kilpeläinen
80. Elliot Simmons <-> Markus Brusila
86. Michael Nzekwe <-> Ozeias Graciano

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP pelasi kauden toiseksi viimeisen vierasottelun Nurmijärvellä, missä märissä olosuhteissa vastaan asettui sarjapaikkansa puolesta taisteleva NJS. Ottelussa ei maalipaikoilla juhlittu ja lopulta yksi maali riitti voittoon. Kotijoukkue teki ottelun ainoan maalin ja otti tärkeät sarjapisteet 1-0(0-0) -lukemin.

Ensimmäinen puoliaika oli aikamoista pelailua ja kummallakaan joukkueella ei ollut kunnon maalitilanteita. MP sai erikoistilanteista pari hässäkkää kotijoukkueen maalille ja vasempana puolustajana tänään pelannut Iiro Äijö teki muutaman hyvän nousun, mutta mitään kovin vaarallista vieraat eivät kyenneet saamaan aikaan. Molemmat maalivahdit, Otso Knuuttila ja Jonne Uronen, saivat olla aika rauhassa maaleillaan ja tauon viettoon kuivattelemaan mentiin maalittomissa lukemissa.

Toisella puoliajalla peli hiukan piristyi ja kotijoukkueella oli mahtava mahdollisuus siirtyä 1-0 -johtoon 54. peliminuutilla, mutta Niko Aittasalmi laukoi avopaikasta taivaan tuuliin. Reilu vartti ennen täyttä aikaa kotijoukkue hyökkäsi MP:n hyökkäyksen jälkeen vastaan ja Bob Diasonama sai kuljettaa pitkät pätkät ja lopulta laukoi tarkasti vasempaan alakulmaan noin 25 metristä, 1-0. Takaiskumaalin jälkeen MP panosti hyökkäykseen ja haki riskillä tasoitusosumaa. Vierailla olikin muutama puolittainen paikka, mutta mitään todella vaarallista MP ei saanut aikaan, kun NJS puolusti uhrautuvasti ja piti MP:n poissa parhailta paikoilta. NJS oli tänään halukkaampi joukkue ja otti ansaitun voiton.

Päävalmentaja Janne Wilkman ihmetteli omiensa vaisua esitystä.

– Tässä ottelussa ei maalipaikoilla mässäilty ja näytti aikalailla 0-0 -peliltä .

– Puolustuspelin osalta pystyttiin pitämään kaveri poissa maalipaikoilta ja saimme riittävästi palloja vastustajan puolustuskolmannekselle, mutta maalipaikkojen luominen oli tänään heikkoa. Viimeinen syöttö tai ratkaisu jäi tänään valitettavasti piippuun, emmekä pystyneet luomaan hyökkääjille kunnollisia mahdollisuuksia tehdä maaleja.

– Kahteen viimeiseen peliin lähdetään hakemaan hyviä esityksiä ja tuloksia, että päästäisiin lohkossa kolmen sakkiin ja saataisiin hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen.

Kotijoukkueen näkemys ottelusta löytyy täältä.

MP pelaa kauden viimeisen kotiottelun viikon päästä sunnuntaina, kun sarjaa johtava MYPA saapuu vieraaksi Urskiin.