TERVETULOA MP:N JUNIORITOIMINTAAN!

MP:n Juniorit perustivat uuden ikäluokkajoukkueen marraskuussa 2023. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2017 syntyneet pojat. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa.  Joukkue ei osallistu Suomen Palloliiton alaisiin sarjoihin, vaan joukkue pelaa turnausmuotoisia pelejä kauden 2024 aikana.  

MP:n junioreiden siniset, pelisäännöt  

  • Yhteisöllisyys, kuuluminen Mikkelin Palloilijoihin on etuoikeus. Pidämme toistemme puolta ja puhallamme yhteen hiileen - yhdessä pareMPi. 
  • Noudatamme toiminnassamme Suomen Jalkapalloliiton Kaikki Pelaa sääntöjä.
  • Jokaiselle pelaajalle tarjotaan mahdollisuus oppia ja nauttia pelaamisesta ja
    harjoittelemisesta omalla tasollaan. 
  • Seura kannustaa lasta ja nuorta harjoittelemaan monipuolista liikuntaa ja useiden lajien yhtäaikainen harrastaminen on lapsen fyysiselle ja henkiselle kasvulle vain hyvä asia. 
  • Yhteiskuntavastuu, toimimme muita toimijoita kohtaan reilusti ja kaverillisesti. 
  • Kunnioitamme vastustajiamme, tuomareita ja muita sidosryhmiämme. Annamme palautteen reilusti ja kunnioitamme hyviä suorituksia. 
  • Yksilöllisyys, meillä hyväksytään kaikki ja syrjintää ei sallita missään muodossa. Huomioimme toistemme eroavaisuudet. 
  • Jalkapallo on iloinen asia, sen pelaaminen ja harrastaminen kuuluu kaikille. Pelaamme ja harjoittelemme tavoitteellisesti, mutta emme ilman hymyä.   

MP:n nuoremmissa ikäluokissa päätavoite on luoda lapsille turvallinen ja reilu toimintaympäristö missä kaikki saavat harrastaa ja pelata jalkapalloa ohjatussa ympäristössä omalla tasollaan. Kannustetaan lapsia mukaan harrastustoimintaan ja sitä kautta terveellisempään elämäntyyliin. Junioripolun alkupäässä opetellaan jalkapallon perustaitoja ja samalla erilaisia perusliikuntataitoja. Treeneissä opitaan ryhmässä tekemistä ja yhteisiä pelisääntöjä. 

 HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN 

 Kaikki pelaajat ovat tervetulleita katsomaan ja kokemaan mitä jalkapallon harrastaminen MP:ssä on. Ensimmäiset harjoituskerrat ovat maksuttomia ( noin 2 viikkoa ). Kun lapsi jää osaksi joukkuetta kuukausilaskutus astuu voimaan. HUOM!! Lapsen tullessa kokeilujaksolle tulee hänellä olla oma vakuutus voimassa!!

Liity jäseneksi täällä.

Varustehankinnat ovat aluksi hyvin maltillisia, varusteiksi riittävät nappulakengät (lenkkarit käyvät aluksi), verryttelyasu tai vastaava liikuntaan soveltuva kevyt urheilu

Vanhempien rooli

Vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan heti ensimmäisestä harjoitus kerrasta lähtien, seuran puolesta aloittavaan ikäluokkaan nimetään aina kokenut valmentaja. Jotta toiminta saadaan käyntiin mahdollisimman laadukkaasti tarvitsemme myös teidän vanhempien osaamista ja työpanosta. Seuran puolelta saa koulutusta valmentajana toimimiseen, tärkeintä on aito halu auttaa poikia jalkapallouralla eteenpäin.

Toimiva jalkapallojoukkue tarvitsee myös vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jotka ovat tärkeässä roolissa laadukkaan toiminnan takaamisessa. Vanhempien keskuudesta valitaan joukkueelle useampi joukkueenjohtaja. Joukkueenjohtaja toimii yhteyshenkilönä seuran ja joukkueen välillä, sekä on linkkinä valmentajien ja vanhempien välillä. 

Kaikkien poikein vanhemmat osalllistuvat joukkueen varainhankintaan itselleen sopivassa muodossa. Joukkue rahoittaa toimintaansa mm. talkoilla, ja joukkueenjohtajat jakavat talkoovuorot vanhemmille tasapuolisesti.

Kustannukset

Kustannukset pyritään pitämään kohtuullisina ja aloittavan ikäluokan seuran jäsenmaksu on 20 euroa kaudelta per pelaaja. Tämän lisäksi joukkueissa on kuukausimaksu, jonka suuruus kaudella 2024 on 35 euroa kuukaudessa. Kaikille pelaajille hankitaan pelipassit ja vakuutukset seuran toimesta. Kertakustannus tästä 10 euroa. Pelipaita maksaa 30 euroa, ja harjoitusasusteisiin kannattaa varautua joillakin kymmenillä euroilla.

Mukaan toimintaan pääset tulemalla harjoituksiin tai ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajiin!

 

Tiedotteet:

Tapahtumat:

Joukkuetta tukemassa