TERVETULOA MP:N JUNIORITOIMINTAAN!

Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuonna 2016 syntyneet pojat.

Joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa, talvikaudella kuplahallissa, kesäkaudella ulkokentillä.

MP:n junioreiden pelisäännöt

  • Yhteisöllisyys, kuuluminen Mikkelin Palloilijoihin on etuoikeus. Pidämme toistemme puolta ja puhallamme yhteen hiileen - yhdessä pareMPi.
  • Noudatamme toiminnassamme Suomen Jalkapalloliiton Kaikki Pelaa sääntöjä.
  • Jokaiselle pelaajalle tarjotaan mahdollisuus oppia ja nauttia pelaamisesta ja harjoittelemisesta omalla tasollaan.
  • Seura kannustaa lasta ja nuorta harjoittelemaan monipuolista liikuntaa ja useiden lajien yhtäaikainen harrastaminen on lapsen fyysiselle ja henkiselle kasvulle vain hyvä asia.
  • Yhteiskuntavastuu, toimimme muita toimijoita kohtaan reilusti ja kaverillisesti.
  • Kunnioitamme vastustajiamme, tuomareita ja muita sidosryhmiämme. Annamme palautteen reilusti ja kunnioitamme hyviä suorituksia.
  • Yksilöllisyys, meillä hyväksytään kaikki ja syrjintää ei sallita missään muodossa. Huomioimme toistemme eroavaisuudet.
  • Jalkapallo on iloinen asia, sen pelaaminen ja harrastaminen kuuluu kaikille. Pelaamme ja harjoittelemme tavoitteellisesti, mutta emme ilman hymyä.

MP:n nuoremmissa ikäluokissa päätavoite on luoda lapsille turvallinen ja reilu toimintaympäristö, missä kaikki saavat harrastaa ja pelata jalkapalloa ohjatussa ympäristössä omalla tasollaan. Kannustetaan lapsia mukaan harrastustoimintaan ja sitä kautta terveellisempiin elämäntapoihin. Junioripolun alkupäässä opetellaan jalkapallon perustaitoja ja samalla erilaisia perusliikuntataitoja. Treeneissä opitaan ryhmässä tekemistä ja yhteisiä pelisääntöjä.

HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN

Kaikki pelaajat ovat tervetulleita katsomaan ja kokemaan mitä jalkapallon harrastaminen MP:ssä on. Ensimmäiset harjoituskerrat ovat maksuttomia (noin 2 viikkoa). Kun lapsi jää osaksi joukkuetta kuukausilaskutus astuu voimaan. HUOM! Lapsen tullessa kokeilujaksolle tulee hänellä olla oma vakuutus voimassa.

Varustehankinnat ovat aluksi hyvin maltillisia, varusteiksi riittävät nappulakengät (lenkkarit käyvät aluksi), verryttelyasu tai vastaava liikuntaan soveltuva kevyt urheiluvaatetus sekä säärisuojat.

Kustannukset pyritään pitämään kohtuullisina, seuran jäsenmaksu on 20 euroa kaudelta per pelaaja. Tämän lisäksi joukkueissa on kuukausimaksu, jonka suuruus kaudella 2024 on 40 euroa kuukaudessa. Kaikille pelaajille hankitaan pelipassit ja vakuutukset seuran toimesta. Kertakustannus tästä 10 euroa

Mukaan toimintaan pääset ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajiin.

Vastuuvalmentaja: Riiko Lappalainen

Valmentajat: Erkka Hokkanen, Aki Ahola, Heikki Kämppi, Aapo Kurki, Jere Bagge, Tuomas Turkka

Joukkueenjohtajat: Sanna Immonen 040 758 5298, Elina Turkka mp2016jojot(at)gmail.com

Tiedotteet:

Tapahtumat:

Joukkuetta tukemassa