Tervetuloa mukaan osaksi sinistä perhettä!

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan, mihin aikaan vuodesta tahansa.

Jalkapalloharjoituksia voit kokeilla maksutta maksimissaan kolme kertaa. Tällöin tulee huomioida, että vakuutusta ei seuran puolesta ole voimassa.
Harjoitteluvarusteina toimivat urheilulliset vaatteet, urheilukengät (lenkkikengät, myöhemmin nappikset), säärisuojat ja mukaan myös juomapullo. Nimikoi varusteet!

Kun lapsenne haluaa mukaan toimintaamme toimi seuraavasti:

– ota yhteyttä joukkueen joukkueenjohtajaan
– joukkue määräytyy pelaajan syntymävuoden mukaan. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä.
– tulkaa harjoituksiin
– täytä pelaajan rekisteröitymislomake: tästä
– P9 ja vanhemmat ikäluokat: Hanki pelipassi ja vakuutus mahdollisimman pian (ohjeet löytyvät täältä)
– Perhefutis, HIPPO-Naperofutis, P7 ja P8): Korttelipassi ja vakuutus hankitaan seuran toimesta. Vakuutus astuu voimaan noin kahden viikon kuluessa rekisteröitymislomakkeen lähettämisen jälkeen.
– Mikäli pelaaja on ollut aiemmin rekisteröityneenä toiseen seuraan, on kyseessä seurasiirto ja siirron aloittaa aina vastaanottava seura (MP).

MAKSUT:

Pelaajan maksut koostuvat seuraavasti:
– seuran jäsenmaksu (20€/vuosi juniorijäsen)
– ikäluokkakohtainen joukkuemaksu
– pelipaita (30€/2023)
– seuravaatteet
– pelipassi ja vakuutus

PELIPASSI JA VAKUUTUS:

Pelipassi on Suomen Palloliiton vuosittain määrittelemä lisenssi, joka antaa pelaajalle oikeuden pelata virallisissa otteluissa.
Jokaisella viralliseen kilpailuun osallistuvalla pelaajalla (P9 ja vanhemmat ikäluokat) tulee olla voimassa kyseessä olevaan kilpailuun oikeuttava pelipassi. Pelipassin hankinnasta vastaa pelaaja itse.

Nuorimpien ikäluokkien pelaajilla (Perhefutis, HIPPO-Naperofutis, P7 ja P8), jotka eivät pelaa virallisissa sarjoissa tulee olla voimassa korttelipassi, joka antaa pelaajalle oikeuden pelata mm. seurojen järjestämissä turnauksissa ja sarjoissa. Korttelipassin hankinnasta vastaa aina seura.

Jalkapallon harjoittelu- ja kilpailutoiminnan kattava vakuutusturva on pakollinen kaikille lapsille ja nuorille.

Vakuutusturvan voi ostaa pelipassin oston yhteydessä tai pelipassin oston jälkeen Pelipaikka-järjestelmässä.

Mikäli pelaajalla on voimassa oleva oma vakuutusturva, joka korvaa jalkapallon kilpailutoiminnan, harjoittelutoiminnan ja niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla pelipassikauden välisenä aikana, ei hänen tarvitse ottaa sen lisäksi muuta vakuutusta.

Nuorimpien ikäluokkien pelaajille  (Perhefutis, HIPPO-Naperofutis, P7 ja P8) otetaan seuran toimesta korttelipassin hankinnan yhteydessä myös vakuutus.

SEURA-ASU HANKINNAT:

Seura-asuja on ostettavissa Sokoksen miesten osastolta katutasosta. Lisäksi seura tekee seura-asu tilauksen kootusti kerran vuodessa, yleensä talvella.
Joukkueenjohtaja kertoo tarkemmin mitä vaatteita olisi hyvä hankkia.

TALKOOTYÖ/ VARAINKERUU:

Haluamme, että jalkapallon harrastaminen on mahdollisimman edullista ja näin kaikilla lapsilla ja nuorilla olisi mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Tämän vuoksi joukkueessa tehdään talkootöitä, joihin kaikkien vanhempien toivotaan osallistuvan. Talkootyö tarkoittaa yhdessä tehtävää työtä, josta koko joukkue saa rahaa. Talkookorvausten avulla joukkuemaksut pysyvät kohtuullisina. Talkootyötä on paljon erilaista, mutta se voi olla esimerkiksi myyjäiset tai erilaisten tuotteiden myyntiä. Talkoista lisätietoa saat joukkueenjohtajalta.

Lisätietoja: toimisto@mikkelinpalloilijat.fi tai 041 317 5715