MIKKELIN PALLOILIJOIDEN HIPPO-NAPEROFUTIKSEN PELIKAUSI 2022!

Koronarajoitusten vuoksi joudumme vielä hetken odottamaan, että pääsemme käynnistämään toimintamme Naperoiden osalta. Harjoitukset pidetään vanhaan tuttuun tapaan torstaisin Jalkapallohallissa klo 17:00-18:00. Samaan aikaan harjoittelee niin isot, kuin pienetkin Naperot. Koska emme voi ottaa vanhempia halliin emme voi käynnistää toimintaa suunnitellusti 13.1.2022! Elämme päivä kerrallaan ja seuraamme Mikkelin kaupungin, AVI:n ja ESSOTEn ohjeistuksia ja määräyksiä. Seuraa tiedotuskanaviamme, tiedotamme kauden aloituksesta heti, kun se on mahdollista.

TERVETULOA KAIKKI UUDET JA VANHAT NAPEROT!

HIPPO-Naperofutiksen perustiedot löydät tietopaketista.

Toimintaan mukaan tulevalta lapselta tarvitsemme tietoja, jotka voit täyttää sähköiseen "Tietolomakkeeseen". Lomaketta ei siis tarvitse tulostaa ja palauttaa, vaan riittää kun täytät sen ja painat "Lähetä"-nappia.

Kun olet lähettänyt tiedot, saat jonkin ajan kuluttua sähköpostiisi kutsulinkin MP:n käyttämästä myClub-jäsenpalvelusta, jonne kirjauduttuasi voit täydentää omat tietosi tarkemmin. Tämän jälkeen saat tiedotteet, näet harjoitusaikataulut ja vastaanotat laskusi kätevästi myClub-palvelun kautta. Naperofutislainen ei liity MP:n jäseneksi.

HUOM! MYÖS NAPEROFUTIKSESSA JO AIEMMIN OLLEIDEN TULEE TÄYTTÄÄ TIETOLOMAKE!

Toimintamaksu on 59 euroa/lukukausi (tammi-toukokuu). Maksu maksetaan sähköpostitse lähetettävällä laskulla.

MP:n HIPPO-Naperofutiksessa on kaksi ryhmää:

IsoNaperoissa voivat harjoitella kaikki vuonna 2016 syntyneet lapset.
PikkuNaperoissa voivat harjoitella kaikki vuosina 2017-2018 syntyneet lapset. Mukaan voi tulla myös nuorempia lapsia, jos heillä intoa ja rohkeutta riittää.

Mikäli saman perheen eri ryhmiin kuuluvat lapset haluavat harjoitella samassa ryhmässä, suositellaan ryhmäksi PikkuNaperoita.

Molempien ryhmien harjoitusajat löydät tältä sivulta Tapahtumat-kohdasta.

Varusteena harkkoihin tarvitaan ulkoliikuntaan sopiva varustus. Jalkineiksi suositellaan lenkki- tai jalkapallokenkiä.

Tule mukaan MP:n HIPPO-Naperofutikseen ja varmista oma paikkasi, kun ryhmissä on vielä tilaa!

Lisätietoja:
Ismo Loukoila

+358 40 0670493

ismo.loukoila@mikkelinpalloilijat.fi

 

Tapahtumat: