MIKKELIN PALLOILIJOIDEN HIPPO-NAPEROFUTIKSEN PELIKAUSI 2020!

MP:n HIPPO-Naperofutiksen kevätlukukausi käynnistyy tammikuussa 2020! Naperofutis on saanut suuren suosion ja syksyllä 2019 mukana oli n. 60 innokasta lasta. Harjoitukset järjestetään talvikaudella Kuplahallissa. Harjoitusajat löytyvät tältä sivulta Tapahtumat-kohdasta. Uusia harrastajia mahtuu vielä mukaan. Tarkemmin harrastuksen aloittamisesta voi kysyä Kimmo Kurjelta (yhteystiedot sivun alaosassa).

HIPPO-naperofutiksen perustiedot löydät tietopaketista.

Toimintaan mukaan tulevalta lapselta tarvitsemme tietoja, jotka voit täyttää sähköiseen "Tietolomakkeeseen". Lomaketta ei siis tarvitse tulostaa ja palauttaa, vaan riittää kun täytät sen ja painat "Lähetä"-nappia.

Kun olet lähettänyt tiedot, saat jonkin ajan kuluttua sähköpostiisi kutsulinkin MP:n käyttämästä myClub-jäsenpalvelusta, jonne kirjauduttuasi voit täydentää omat tietosi tarkemmin. Tämän jälkeen saat tiedotteet, näet harjoitusaikataulut ja vastaanotat laskusi kätevästi myClub-palvelun kautta.

HUOM! MYÖS NAPEROFUTIKSESSA JO AIEMMIN OLLEIDEN TULEE TÄYTTÄÄ TIETOLOMAKE!

Toimintamaksu on 45 euroa/lukukausi (syys-joulukuu tai/ja tammi-toukokuu) tai koko lukuvuosi 80 euroa. Maksu maksetaan sähköpostitse lähetettävällä laskulla.

MP:n jäsenmaksu juniorilta on 20 euroa vuodessa.

MP:n HIPPO-Naperofutiksessa on kaksi ryhmää:

IsoNaperoissa voivat harjoitella kaikki vuonna 2014 syntyneet lapset.
PikkuNaperoissa voivat harjoitella kaikki vuosina 2015-2017 syntyneet lapset.

Mikäli saman perheen eri ryhmiin kuuluvat lapset haluavat harjoitella samassa ryhmässä, suositellaan ryhmäksi PikkuNaperoita.

Molempien ryhmien harjoitusajat löydät tältä sivulta Tapahtumat-kohdasta.

Varusteena harkkoihin tarvitaan verkkapuku tai muu sopiva liikuntavarustus. Jalkineiksi suositellaan nappulakenkiä, mutta lenkkarit käyvät myös hyvin. Talviaikaan lämpötila Kuplahallissa voi olla (ulkolämpötilasta riippuen) melko alhainen, joten myös kevyt päähine, sormikkaat sekä urheilukerrasto voi olla tarpeen.

Tule mukaan MP:n HIPPO-Naperofutikseen ja varmista oma paikkasi, kun ryhmissä on vielä tilaa!

Lisätietoja antavat:
Kimmo Kurki, p. 044-3086108, kimmo.kurki@mikkelinpalloilijat.fi
Mika Pasanen, p. 044-3733636, mika.pasanen@mikkelinpalloilijat.fi

 

Tapahtumat: