Let´s Go Taksi -ENNAKKO: Huomenna ohjelmassa Suomen Cupia


Otteluennakon tarjoaa: Let´s Go Taksi

Ennakko: MP-JJK
ke 17.5. klo 18.30 Urski, Mikkeli

Viime päivien surullisten uutisten lomassa tiivis ottelutahti kuitenkin jatkuu, kun huomenna on ohjelmassa Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu MP-JJK. Joukkueet kohtasivat kauden kynnyksellä Mikkelin jalkapallohallissa, missä JJK nousi harjoitusottelun toisella jaksolla kahden maalin takaa 2-3 -voittoon. Edellinen joukkueiden virallinen ottelu oli Suomen Cupin lohkovaiheesta 2017, jolloin JJK voitti 4-2. Ykkösessä joukkueet ovat kohdanneet viimeksi kaudella 2015 ja silloin molemmat voittivat kotiottelunsa. Lisätietoja huomisista ottelujärjestelyistä löytyy täältä.

JJK nousi täksi kaudeksi Ykköseen päävalmentaja Toni Lehtisen johdolla. Jyväskyläläiset voittivat viime kaudella Kakkosen oman lohkonsa häviten vain yhden ottelun. JJK:n joukkue on säilynyt hyvin kasassa ja sieltä löytyy kovia pelimiehiä, kuten maalivahti Ville Viljala, kokenut keskikenttäpelaaja Mikko Mannisen, puolustaja Juho Luoma sekä maaliahne hyökkääjä Robin Saastamoinen. Lisäksi joukkueen riveissä on useampi viime kausina MP:stä tuttu pelaaja, sillä Arjan Goljahanpoor, Aatu Manninen sekä Reetu Räsänen edustavat nykyään kettupaitoja. JJK löytyy viiden pelatun ottelun jälkeen Ykkösen sarjataulukosta kahdeksannelta sijalta (voitto, 2 tasapeliä ja 2 tappiota, maaliero 2-5) ja Suomen Cupin 3. kierroksella kaatui Kolmosen Edustus IPS 0-2. Huomenna nähdään varmasti tiukka peli, jossa vähemmän peliajalla jääneet pelaajat saavat näyttöpaikkoja.

MP on aloittanut kautensa todella pirteästi, sillä avaustappion jälkeen MP on voittanut kaikki neljä Ykkösen peliä ja on sarjataulukossa pisteen sarjakärki Gnistania perässä. Cupin kolmannella kierroksella MP:kin kohtasi Kaakon Kolmosen joukkueen Kultsu FC:n. Joutsenossa MP antoi peliaikaa alkukaudella vähemmän pelanneille pelaajille ja osa runkopelaajista jätti Cupin pelin kokonaan väliin. Missään vaiheessa ottelua ei ollut voittajasta epäselvyyttä ja peli päättyi 1-5 -vierasvoittoon. Maalinteossa onnistuivat Tobi, Niklas Leinonen, Peetu Kerminen, Lauri Sahimaa sekä Veikko Karttunen. Sunnuntaina MP sai todella murhellisia uutisia, kun joukkueen pelaaja Joona Juntunen kuoli liikenneonnettomuudessa. Vaikka tilanne on todella haasteellinen, niin huomenna pelataan ja kunnioitetaan Joona Juntusen muistoa surunauhoissa Urskin nurmella. Edellisen Cupin pelin tapaan huomenna on tarkoitus kierrättää pelaajia ja antaa peliaikaa vähemmän pelanneille. Jatkopaikka Cupissa kiinnostaa ja huomenna lähdetään tietenkin hakemaan voittoa kotiyleisön edessä, vaikka ajatukset ovat ihan jossain muualla kuin jalkapallossa.

Päävalmentaja Juha Pasoja ei oikein tiedä mitä sanoa suuren surun keskellä.

– Tässä viime päivinä ei jalkapallo ole paljon ollut mielessä.

– Katsotaan nyt millainen porukka saadaan huomiseksi kasaan, mutta kun peli pelataan, niin kaikki haluavat tehdä sen Joonan muistolle.

Huomisen vierasjoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa: MP-JJK 2,00 – 3,40 – 3,40.

Ottelun voi katsoa Ruudusta.

Kokoonpanossa:
2. Benjamin Urgenc
3. Väinö Vehkonen
7. Samuli Hölttä
10. Egzon Avdi
11. Rasmus Lehtonen
12. Jonne Uronen (mv)
17. Valtteri Nikulainen
19. Tobi
20. Niklas Orjala
21. Joslyn Luyeye-Lutumba
23. Eero Ylönen
24. Jesse Kilpeläinen
26. Joona Kuismala
27. Otto Ruoppi
28. Lauri Sahimaa
30. Timi Heikkinen (mv)
45. Veikko Karttunen
69. Niila Forsell