JUNIORIT: Kiitosten aika!


Niinhän siinä sitten kävi ja viikko kääntyi lopun puolelle ja tänään jouduimme sanomaan heipat ensi vuoteen meidän reippaille jaliskoululaisille.

Jaliskoulun viimeinen päivä starttasi tutun kaavan mukaan ja pilvetön taivas tervehti Ravikselle saapuneita pelureita. Tänään olikin juhlapäivä, kun tiedossa oli, että koko päivä pelataan. Ohjaajat olivat jakaneet ryhmät joukkueisiin ja ei mihin tahansa joukkueisiin vaan kentillä nähtiin Juventus, Liverpool, Manchester United, Chelsea, Teemu Pukin Norwich City ja paljon muita eurojoukkueita. Turnausmuotoinen ottelupäivä oli kuten arvata saattaa erittäin kiihkeä ja varsinkin joukkueiden valmentajat elivät ottelutapahtumissa vahvasti mukana. Välillä jouduttiin akatemian puolella tekemään lainapestejä ja neuvottelemaan siirtokorvauksista, että saatiin tasapäiset joukkueet kentille.

Perjantain iloinen ja välillä jopa hurmosmainen touhu kentillä kuvasi hyvin koko mennyttä viikkoa. Iloisia, hikisiä, punaposkisia lapsia ja nuoria nurmi täynnä. Ohjaajat, jotka pääsääntöistesti koostuivat MP:n omista junioreista, pitivät homman ruodussa ja heittäytyivät hyvällä sykkeellä lasten touhuihin mukaan.

Takki tai paremminkin pelipaita on varmasti nyt tyhjä niin lapsilla, kuin järjestäjilläkin, mutta kaikki se on aina sen arvoista. Kentiltä kivat kaverit ei ole vain pelkkä sanaparsi, vaan se kantaa lasta/nuorta pitkälle elämässä. Kentillä opitaan elämässä tuiki tärkeitä sosiaalisia ja fyysisiä taitoja. Pelikentiltä saadut ystävyyssuhteet parhaassa tapauksessa kantavat koko elämän ja Jaliskoulussa alkanut peliystävyys elää ja henkittää vielä vuosikymmenten jälkeenkin.

Näihin tunnelmiin on kiva päättää jaliskoulu vuosimallia 2021.

Nähdään ensi vuonna samoissa merkeissä ja nyt kaikki me huudetaan Hu-Hu-Huuhkajat sinivalkoinen vuori kaunis on Suomi!

Viimeisen Jaliskoulupäivän tunnelmiin pääsee kuvien muodossa täällä.