JANNE KUHMONEN MP:N KESKIKENTÄLLE


#18 Janne Kuhmonen pelasi MP:n paidassa harjoitusottelussa KTP:tä vastaan. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Kakkosen A-lohkossa huhtikuun lopussa pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt yhden uuden pelaajasopimuksen, kun Janne Kuhmonen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen ensi kaudeksi. Tällä hetkellä MP:llä on kaksikymmentäkaksi pelaajasopimusta.

Keskikentällä eri rooleissa pelaava Janne Kuhmonen, 23 on jyväskyläläisen jalkapallon kasvatti, joka viime kaudella pelasi Kultsu FC:ssä Kakkosta (16 ottelua, 3 maalia). Nuoresta iästä huolimatta Kuhmonen on jo pelannut nelisenkymmentä Kakkosen ottelua, melkein 30 Ykkösen ottelua sekä kaudella 2013 kolme ottelua Veikkausliigassa. Nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt Kuhmonen on tekninen ja nopea pelaaja, joka liittyy innolla uuteen joukkueeseen.

– Hyvillä mielin tullaan Mikkeliin ja MP:n riveihin! Treeneissä on ollut hyvä meininki ja kaikki on hyvällä asenteella mukana. Hyvin huomaa, että moni haluaa kehittyä ja mennä uralla eteenpäin.

– Tavoitteena on tietenkin olla isossa roolissa ja saada tehoja irti itsestäni. Joukkueena ei olla vielä sen tarkemmin tavoitetta käyty läpi, mutta uskon, että kärkikahinoissa halutaan olla mukana.

Päävalmentaja Janne Wilkman ottaa ennen hiihtolomaa joukkueen mukana harjoitelleen ja harjoituspelissä KTP:ta vastaan pelanneen Janne Kuhmosen mielellään joukkueeseen mukaan.

– Jannen otteet testijaksolla vakuuttivat meidät ja on hienoa, että saadaan hänet tänne Mikkeliin.

– Hän tuo taitavana, monipuolisena ja hyvän työmoraalin omaavana pelaajana erinomaisen lisän joukkueeseemme.

– Haemme ryhmäämme vielä muutamia pelaajia, jotta saamme riittävästi leveyttä. Tulemme testaamaan maaliskuussa vielä pelaajia, mutta tärkeintä on, että löydämme sellaiset pelaajaprofiilit, jotka sopivat kokonaisvaltaisesti juttuumme. Jos sellaisia ei löydy, emme tule ottamaan ketä tahansa.

Maaliskuussa MP pelaa kaksi harjoitusottelua. Urpolaan saapuu vieraaksi tulevana lauantaina Huima ja pari viikkoa myöhemmin PEPO.

#18 Janne Kuhmonen
s. 2.5.1994
keskikenttäpelaaja
pituus/paino: 176/69
aikaisemmat seurat: JJK, Warkaus JK, FC Vaajakoski, Kultsu FC

Pelaajasopimukset 6.3.2018:
#3 Eero Karjalainen
#4 Iiro Äijö
#6 Ozeias Graciano
#7 Mikko Hiltunen
#8 Elliot Simmons
#9 Juuso Liukkonen
#10 Miikka Oinonen
#11 Tomi Janhunen
#12 Matti Kohonen
#13 Jiri Haikonen
#14 Joonas Kimari
#15 Markus Brusila
#17 Mehdi Mohammadi
#18 Janne Kuhmonen
#20 Viljami Jurvanen
#21 Leevi Leinonen
#22 Jonne Uronen (mv)
#23 Olli Kilpeläinen
#26 Tuomas Jerkkola
#33 Sammy Ndjock (mv)
#44 Niila Forsell
#77 Sami Kariniitty