EST Palvelut -ENNAKKO: Kurssin kääntöön PK-35:sta vastaan


Otteluennakon tarjoaa: EST Palvelut

Ennakko: su 31.7. klo 18.30 Ykkönen: MP-PK-35 Urski, Mikkeli

MP pelaa huomenna heinäkuun seitsemännen ja viimeisen Ykkösen kamppailun, kun PK-35 Helsingistä saapuu vieraaksi Urskiin. Helsinkiläiset ovat olleet MP:lle haastava vastustaja, sillä nyt kahden vuoden aikana joukkueet ovat Ykkösessä kohdanneet neljästi ja MP:n saaliina on vain yksi tasapelipiste. Muut ottelut ovat päättyneet PK:n voittoihin. Toukokuun lopussa Pihlajamäessä PK-35 voitti kahdella rankkarimaalilla. Huomenna tähän tilastoon on tarkoitus tehdä muutos ja tärkeät sarjapisteet jäävät Mikkeliin. Lisätietoja huomisista ottelujärjestelyistä löytyy täältä.

Sarjataulukosta joukkueet löytyvät sijoilta yhdeksän ja yksitoista. PK-35 on pelaamissaan kuudessatoista ottelussa kerännyt neljätoista pistettä (3 voittoa, 5 tasapeliä ja 8 tappiota; maaliero 21-35). MP on pelannut viisitoista kertaa ja pisteitä on kasassa kuusitoista (4 voittoa, 4 tasapeliä ja 7 tappiota; maaliero 24-27).

Kim Raimin valmentama helsinkiläisjoukkue aloitti sarjan heikosti, mutta pikku hiljaa PK-35 on saanut koneita käyntiin ja pisteitä on kertynyt ihan eri tahtiin kuin alkukaudesta. PK-35:n pistesaldo ja sarjasijoitus on ollut pettymys monelle kuluvalla kaudella, sillä joukkuetta veikattiin huomattavasti nykytilannetta korkeammalle sarjassa, mutta kautta on vielä jäljellä ja kaikki on edelleen mahdollista. Helsinkiläisten paras maalintekijä tähän mennessä on ollut kolumbialainen Miguel Medina neljällä maalilla. Hussein Mohamed on onnistunut maalinteossa kolmesti ja kahden maalin miehiä ovat Yassin Adam, Olmes Garcia sekä Mustafa Beyai. Lisäksi maalin miehiä löytyy kahdeksan. Sitten edellisen MP:n ja PK-35:n kohtaamisen helsinkiläisten riveihin on tullut pari uutta pelaajaa, kun toppari Marko Koskinen ja hyökkääjä Youness Rahimi ovat liittyneet joukkueen riveihin. Lisäksi kokenut Ville Salmikivi on ottelun alla tehnyt myös loppukauden kattavan sopimuksen PK:n kanssa.

MP:n heinäkuu on ollut todella alavireinen, sillä kuudesta ottelusta on kasassa vain kolme pistettä 2-1 PEPO-kotivoitosta. Vieraissa kaikki neljä ottelua on päättynyt tappioihin ja kotona hävittiin myös Pargas IF:lle. Nyt kurssi olisi saatava käännettyä sekä päästävä takaisin voittojen tielle ja ennen kaikkea peli saisi alkaa rullaamaan. Varsinkin edellinen vierailu Lappeenrannassa PEPO:n vieraana oli heikko, vaikka MP johtikin peliä yli tunnin. PEPO kuitenkin tuli rinnalle ja ohi ottaen tärkeät sarjapisteet. Näin sarjatilanne Ykkösen peräpäässä tasoittui entisestään. Puheet ylemmästä jatkosarjasta on nyt syytä jättää taka-alalle ja keskittyä peli kerrallaan keräämään tärkeitä sarjapisteitä ja sitten syyskuun alussa katsoa, mihin ne pisteet riittävät. Alkukaudesta MP kuitenkin näytti, että joukkue osaa pelata ja varsinkin kotona on tullut hyviä tuloksia ja tätä hyvää kotisaldoa on tarkoitus jatkaa myös huomenna Urskin hyväkuntoisella nurmella. Tähän mennessä MP:n paras maalintekijä on ollut Topi Keskinen, joka teki kauden seitsemännen maalinsa keskiviikkona PEPO-pelin kolmannella peliminuutilla Antti-Pekka Kesosen hyvästä tarjoilusta. Kolmesti maalinteossa ovat onnistuneet Kevin Beugre, Juuso Liukkonen sekä Joona Hiltunen ja kahden maalin miehiä löytyy kaksi: Arjan Goljahanpoor sekä Samuli Hölttä. Lisäksi on kolme yhden maalin miestä ja vastustaja on tehnyt yhden oman maalin. MP:n kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia, sillä ottelun aattona joukkueessa on ilmennyt muutama sairastapaus.

Päävalmentaja Juha Pasoja haluaa nähdä Urskin nurmella rohkean ja rennon MP:n.

- Huomenna on uusi päivä ja uusi mahdollisuus. PK-35 tulee vierailulle Urskiin ja ottelusta on odotettavissa vauhdikas ja ehkä vähän tunteitakin nostattava peli.

- Meidän on tärkeä keskittyä omaan tekemiseen ja pitää fokus pelaamisessa. Tarkoitus on palata voittokantaan ja aktiivisella pelaamisella säväyttää kotiyleisöä.

- Pelaajat ovat valmiita taistelemaan joka tilanteesta ja se tuo meille hyvän tuloksen.

Videoennakossa päävalmentaja Juha Pasojan tunnelmat ennen huomista PK-35 -kotipeliä.

Huomisen vierasjoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa: MP-PK-35 2,32 – 3,65 – 2,68.

Ottelun voi katsoa Ruudusta.

Kokoonpanossa:
1. Aleksi Honka-Hallila (mv)
2. Jarkko Heimonen
3. Väinö Vehkonen
7. Samuli Hölttä
9. Peetu Kerminen
11. Joslyn Luyeye-Lutumba
12. Nuutti Laaksonen
13. Otto Huuhtanen (mv)
14. Jesse Jäppinen
16. Antti-Pekka Kesonen
18. Topi Keskinen
19. Jan Heinonen
20. Jonathan Dunyin
24. Jesse Kilpeläinen
25. Juuso Tarvainen
27. Kevin Beugre
93. Juuso Liukkonen