eroakiireesta.fi -ENNAKKO: MP:n pelit jatkuvat huomenna Klaukkalan nurmella


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: la 21.9. klo 15.00 NJS-MP Klaukkalan nurmi

MP:llä on huomenna lauantaina edessä Kakkosen A-lohkon 20. kierroksen ottelu, kun joukkue matkaa Nurmijärven Jalkapalloseuran vieraaksi. Viime kaudella nurmijärveläiset oli ainut joukkue, jolta MP ei saanut pistettäkään. Tämän kauden sarja-avauksessa Urpolassa MP voitti 2-0(2-0) Antti-Ville Räisäsen ja Joonas Nissisen maaleilla. Huomenna on varmasti tiedossa tiukka ottelu, sillä joukkueet ovat lohkon kuntopuntarin kaksi kärkijoukkuetta.

Sarjataulukossa joukkueet ovat sijoilla yksi ja kahdeksan. 19 ottelussa NJS on kerännyt 26 pistettä (7 voittoa, 5 tasapeliä ja 7 tappiota, maaliero 25-24) ja MP:llä pisteitä on 43 (12 voittoa ja 7 tasapeliä, maaliero 37-10).

NJS otti edellisellä kierroksella ison voiton, kun JIPPO kaatui Joensuussa 1-3 ja näin MP on ainut joukkue koko Kakkosessa vielä ilman tappiota, kun joensuulaiset saivat maistaa tappion karvasta kalkkia ensi kertaa tällä kaudella. Nurmijärveläisillä on vielä mahdollisuus lohkon neljän parhaan nousukarsintasarjaan, sillä eroa sinne on enää kolme pistettä, kun kolme ottelua runkosarjaa on vielä pelaamatta. Alkukaudesta NJS:llä oli ongelmia maalinteon kanssa, mutta viime aikoina palloja on mennyt aika mukavasti vastustajien verkkoon. Pallo-Kissojen maaliin pallo saatiin peräti kuudesti (6-2) ja FC Viikingit kaatui vieraissa 0-2. Edellisessä kotiottelussa he jäivät maalittomaan tasapeliin FC Kiffeniä vastaan, mutta nyt alla on maukas vierasvoitto JIPPO:sta, niin huomenna MP:llä on varmasti edessä tiukka haaste.

Nurmijärveläisten maalipörssin kärjestä löytyy edellisellä kierroksella kahdesti Joensuussa maalinteossa onnistunut Miro Salminen, jolla on kasassa viisi maalia. Neljässä maalissa ovat Niko Aittasalmi sekä Tony Lehtimäki ja kolmessa maalissa Joona Tukiainen. Kaikkiaan yksitoista NJS:n pelaajaa on onnistunut maalinteossa tällä kaudella tähän mennessä. Yksi joukkueen avainpelaajista on maalivahti Otso Knuuttila ja NJS vahvistui elokuussa, kun FC Lahden nuori keskikenttäpelaaja Matias Niuta saapui loppukaudeksi lainalle.

MP palasi edellisellä kierroksella Järvenpäässä pelatun tasapelin jälkeen taas voiton makuun, kun PEPO kaatui Urskissa kosteissa olosuhteissa 3-1. Vieraspeleissä MP on ollut lohkon paras joukkue (7 voittoa ja 2 tasapeliä, maaliero 20-5) ja sarjajohdossa oleva MP on pelannut tähän mennessä yhdeksäntoista ottelua ilman tappiota. Tätä tappiotonta putkea on tarkoitus jatkaa myös huomisen jälkeenkin. Maalinteossa MP on onnistunut 37 kertaa ja kaikkiaan yksitoista pelaajaa on saanut nimensä maalintekijätilastoon. Denis on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa, Lucas seitsemästi, Janne Kuhmonen, Joonas Nissinen ja Juuso Liukkonen neljästi sekä Vincent Bikana kolmesti. Lisäksi löytyy kaksi kahden maalin sekä kolme maalin miestä.

Edelliseen PEPO -otteluun verrattuna kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia. Lucas on taas käytettävissä kolmen ottelun pelikiellon jälkeen ja Joona Mäenpää palaa kokoonpanoon yli kahden kuukauden tauon jälkeen. Miikka Oinosella on jo aikaisemmin sovittu meno, joten huominen ottelu jää Oinolta väliin. Lisäksi joukkue sai ikäviä uutisia sairastuvalta alkuviikosta, kun Benno Hanslian joutuu olemaan loukkaantumisen takia sivussa koko loppukauden Tomi Janhusen tapaan.

Päävalmentaja Janne Wilkman tietää, että NJS on varsinkin kotonaan hankala vastustaja.

– Kausi on jo pitkällä, mutta on ollut hienoa nähdä tälläkin viikolla millaisella intensiteetillä ja fokuksella harjoituksissa mennään. Uskon, että pystymme ottamaan vielä askeleen eteenpäin pelaamisemme tasossa loppukauden osalta, kun jaksamme vaan tehdä päivittäin laadukkaasti hommia.

– NJS pelaa tällä hetkellä erinomaista jaksoa. Omaan tekemiseen lähdetään taas keskittymään ja tekemään nöyrästi töitä kolmen pisteen eteen.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 759 NJS-MP 4,20 – 4,20 – 1,55.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Aatu Manninen
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
22. Olli Kilpeläinen
23. Joona Mäenpää
25. Juuso Tarvainen
30. Tuomo Hiltunen (mv)
33. Sammy Ndjock (mv)
34. Antti-Ville Räisänen