eroakiireesta.fi -ENNAKKO: Huomenna Joensuussa vastassa JIPPO


Otteluennakon tarjoaa: eroakiireesta.fi

Ennakko: la 25.5. klo 17.00 JIPPO-MP Mehtimäen tekonurmi, Joensuu

MP:n Kakkosen A-lohkon ottelut jatkuvat huomenna Joensuussa, missä Mehtimäen tekonurmella vastaan asettuu kauden kolmella 0-0 -tasapelillä aloittanut JIPPO. Viime kaudella kumpikin voitti kotiottelunsa ja talvella Kakkosen Cupin ottelussa JIPPO oli parempi 3-1(2-1) -lukemin.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät sijoilta yksi ja kahdeksan. Joensuulaisille on kolmen pelatun ottelun jälkeen kolme pistettä (3 tasapeliä, maaliero 0-0) ja MP:llä on täydet yhdeksän pistettä (3 voittoa, maaliero 8-1). Joensuulaisten maalitili on vielä avaamatta, mutta MP:llä kuusi pelaajaa on jo onnistunut maalinteossa. Kahdesti vastustajan maaliverkkoja ovat pöllyttäneet Lucas ja Denis.

Joensuulaisten joukkue on pysynyt viime kaudesta suhteellisen hyvin kasassa, mutta päävalmentaja on vaihtunut ja Jussi Leppälahti toimii nyt pääkäskijänä. Huomenna joensuulaisten hyökkäyksestä löytyy uusi pelimies, kun Veikkausliigassa (21 ottelua/1 maali) ja Ykkösessä (156 ottelua/25 maalia) pelannut Toni Tahvanainen on tällä viikolla liittynyt joukkueen riveihin. JIPPO:n puolustus on on tällä kaudella ollut täyttä rautaa, sillä VJS, Kiffen ja Klubi 04 ei ole kukaan onnistunut ohittamaan Jirko Sorsaa joensuulaisten maalilla.

MP on aloittanut kauden tuloksellisesti loistavasti, kun kolmen ottelun jälkeen kasassa on täydet yhdeksän pistettä. Edellisessä ottelussa Kiffeniä vastaan ensimmäinen jakso oli vielä hakemista ja syöttöpeli heikkoa, mutta tauon jälkeen peli alkoi rullaamaan ja Urskin tulostaululla oli pelin jälkeen selvät 4-0 -lukemat. Joensuuhun lähdetään ilman muuta sillä mielin, että pisteputki jatkuu.

MP lähtee Joensuuhun hyvin pitkälti samalla kokoonpanolla kuin aikaisempiin peleihin. Maalivahtiosastolla on muutosta, kun KuPS:sta lainalle tullut Miika Töyräs korvaa tänään maajoukkuekomennukselle lähteneen Sammy Ndjockin.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa tiukkaa taistelua sarjapisteistä huomenna Mehtimäen tekonurmella Joensuussa.

– Olemme päässeet valmistautumaan tähän otteluun taas ehjällä treeniviikolla ja hiomaan omaa pelaamistamme tulevaa ottelua ajatellen.

– JIPPO on kotikentällään vaikeasti voitettava, mutta luottavaisin mielin lähdetään Joensuuhun kohtaamaan tämä haaste.

Joensuulaisten ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Ottelu on Pitkävedossa kohde 8442 JIPPO-MP 2,70 – 3,50 – 2,15 ja Vakio 1:ssä kohde 7.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
12. Matti Kohonen
13. Jiri Haikonen
18. Janne Kuhmonen
19. Joonas Nissinen
23. Joona Mäenpää
24. Miika Töyräs (mv)
25. Juuso Tarvainen
29. Samuli Kaasalainen
30. Tuomo Hiltunen (mv)
34. Antti-Ville Räisänen