ENNAKKO: PEPO vastassa huomenna Urpolassa


 

Ennakko: la 30.3. klo 15.15 MP-PEPO Urpola, Mikkeli

MP:n harjoitusottelut jatkuvat huomenna lauantaina, kun Urpolaan saapuu vieraaksi PEPO. Joukkueet kohtasivat tammikuussa Imatran hallissa Kakkosen Cupin ottelussa, joka aika varamiehisin joukkuein päättyi 1-1 -pistejakoon.

Tiedossa on varmasti tiukka taistelu, sillä PEPO on taas ilmoittanut tavoitteekseen nousun Ykköseen. Viime sunnuntaina PEPO kävi voittamassa Ykköseen valmistautuvan MYPA:n Kouvolassa Arttu Kotasen, Paul Obin ja Aleksi Ikosen maaleilla selvin 0-3 -lukemin. PEPO:n joukkue on pysynyt hyvin kasassa ja hyökkäyksessä Hermes Palomino on vaihtunut nigerialaiseen 22-vuotiaaseen Paul Obiin, joka voitti viime kaudella C-lohkon maalipörssin 20 maalillaan oululaisessa JS Herculeksessa ja oli kaikkien Kakkosen lohkojen toiseksi paras maalintekijä.

MP:n viime viikonloppuinen harjoitusottelu Ykkösen KTP:tä vastaan päättyi 3-0(0-0) -tappioon. Lukemat eivät ihan vastaan ottelutapahtumia, mutta kotkalaiset käyttivät armottomasti MP:n virheet hyödykseen ja iskivät hyvällä prosentilla maalipaikoistaan. MP:llä oli ottelussa omat hyvät hetkensä, mutta paljon jäi vielä parannettavaa.

MP lähtee otteluun 18 pelaajan kokoonpanolla. Sivussa ovat jalkavaivaiset Jiri Haikonen ja Joona Mäenpää, selkäänsä poteva Vincent Bikana sekä jo useamman viikon loukkaantumisen jälkeen joukkueen mukana harjoitellut, mutta vielä pelikuntoaan hakeva Joonas Kimari. Muutaman pelaajan pelaaminen on vielä epävarmaa ja heidän tilanne ratkeaa vasta pelipäivänä. Matti Kohonen on taas pelikunnossa ja mukana joukkueessa.

Päävalmentaja Janne Wilkman ennakoi, että on tulossa tiukka ja vauhdikas kamppailu.

– PEPO:n kanssa on tunnetusti menty hyvällä temmolla ja tälläkin kertaa on varmasti luvassa tiukkaa vääntöä.

– Tässä vaiheessa kautta on tärkeää saada pelituntumaa ja nyt pelataankin tiivisti ennen sarjan alkua. Edellisissä otteluissa on näkynyt paljon hyviä juttuja ja luonnollisesti tässä vaiheessa kautta myös niitä, missä meillä on vielä kehitettävää ennen sarjan alkua.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Tomi Janhunen
12. Matti Kohonen
16. Veeti Seppänen
17. Joonas Nissinen
18. Janne Kuhmonen
19. Samuli Kaasalainen
24. Tuomo Hiltunen (mv)
25. Juuso Tarvainen
26. Antti-Ville Räisänen
33. Sammy Ndjock (mv)
44. Niila Forsell
77. Olli Kilpeläinen