ENNAKKO: MP/2 pelaa Regions´ Cupin välieräpaikasta keskiviikkona Urskissa


Ennakko: MP/2 – Pöxyt/TNT
ke 3.7. klo 19:00 , Urheilupuisto N, Mikkeli

Kahdeksan parhaiten Suomen Cupissa menestynyttä Kolmosen ja Nelosen joukkuetta selviytyivät kilvoittelemaan Regions´ Cupin voitosta. Cup-mestari ratkaistaan Tammelan uudella stadionilla Tampereella perjantaina 20.9. pelattavassa finaalissa.

Regions´ Cupin puolivälieriin MP/2:n vastustajaksi arvottiin espoolainen Nelosessa pelaava Pöxyt/TNT. Otteluparin voittaja kohtaa välieräottelussa vieraskentällä kajaanilaisen KaPa:n, joka lunasti oman välieräpaikkansa voittamalla Porissa viime lauantaina pelatussa ottelussa MuSa:n jännittävien vaiheiden jälkeen vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 2-2 rp. 3-4 (1-1).

Regions´ Cupin puolivälieriin johtanut MP/2:n Suomen Cupin taival sisälsi voitot 1. kierroksella Kolmosen Ylämyllyn Yllätyksestä Joensuussa pelatusta ottelusta lukemin 1-3 (0-0),  sitten 2. kierroksella Kolmosen LehPa:sta niin ikään Joensuussa pelatusta ottelusta numeroin 1-3  (0-1) ja 3. kierroksella Kolmosen KeuPa:sta Mikkelissä pelatusta ottelusta lukemin 2-1 (2-0). 4. kierroksella MP/2:n Suomen Cupin tie nousi pystyyn, kun vastassa ollut oman seuran edustusjoukkue vei pidemmän korren lukemin 0-3 (0-2).

Kaakon Kolmosessa MP/2:lla on myös hyvä vauhti päällä ja joukkue onkin voittanut kolme viimeistä kamppailuaan puhtaasti maalierolla 13-0. Kevätkierroksen yhdestätoista ottelusta MP/2 on ottanut seitsemän voittoa ja neljästi joukkue on saanut poistua kentältä tappion saattelemana.

Keskiviikon vastustaja Pöxyt/TNT pääsi Suomen Cupissa MP/2:ta yhden kierroksen pidemmälle, kun se onnistui kaatamaan 1. kierroksella Nelosen ToTe/Taiston Tykit 5-0 (2-0), 2. kierroksella Kolmosen PPJ/Ruoholahden 2-0 (2-0), 3. kierroksella Kutosen PoPo:n 0-4 (0-2) ja 4. kierroksella Nelosen LoPa:n 0-1 (0-1). 5. kierroksella Pöxyt/TNT:llekin tuli sitten noutaja, kun Ykkösliigassa pelaava PK-35 oli parempi lukemin 4-0 (0-0). Omassa Nelosen lohkossaan Pöxyt/TNT ei ole ollut aivan terävimmillään, kun yhdeksästä ottelusta on kertynyt vain kolme voittoa.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan. Ottelussa on myös anniskelualueen myyntipiste ja Beer Stand auki.

TERVETULOA kannustamaan MP/2 voittoon!

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.
HUOM! Veo Livessä on kaksi Mikkelin Palloilijoiden tiliä. Ottamalla molemmat tilit seurantaan varmistat kaikkien streamattavien otteluiden näkemisen.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Santeri Hänninen | MV
4 Aapo Karttunen
6 Raul Sepp
7 Paavo Alanne
8 Malek Bouchia
9 Jimi Teittinen
10 Martti Mäkelä
11 Oliver Häyhänen
13 Ossi Hämäläinen
14 Eetu Kivinen
15 Niilo Pirhonen
16 Konsta Tornianen
17 Valtteri Nikulainen
18 Ossi Torniainen
19 Otso Hynönen
20 Mikko Haponen
21 Ville Laiho
22 Perttu Kosonen