ENNAKKO: MP/2 hakee paluuta voittojen tielle


Ennakko: MP/2 – KoPa
to 13.6. klo 18:30 , Rantakylä N, Mikkeli

Rantakylän nurmikentällä taistellaan jälleen Kaakon Kolmosen sarjapisteistä torstaina, kun kotijoukkue MP/2 hakee paluuta voittojen tielle haastamalla Lemiltä tulevan vastustajansa KoPa:n klo 18:30 alkavassa ottelussa.

Kotijoukkue MP/2 tuli edelliskierroksella yllätetyksi Joutsenossa, kun sen taukojohto kääntyi kirveleväksi maalin tappioksi lukemin 3-2 (1-2). Avauspuolikkaan jälkeen Oliver Häyhäsen ja Julian Plonskin maaleilla johtanut MP/2 ei onnistunut toisella puoliajalla enää lisämaaleja tekemään ja kun isäntäjoukkue Kultsu FC maalasi kahdesti, sai kotimatka Mikkeliin alkaa tappio tuliaisina. Lisäpisteet ottelusta olisivat maistuneet mikkeliläisille ja voitto olisikin nostanut MP/2:n jo sarjan kärkikolmikkoon. Lisäpisteittä Joutsenossa jäänyt MP/2 löytyykin nyt sarjataulukosta sijalta kuusi ja se on ansainnut kahdeksasta pelaamastaan ottelusta kaksitoista pistettä. Joutsenossa kauden neljännen maalinsa Kolmosessa tehnyt Oliver Häyhänen lähestyi joukkueen maalipörssin kärjessä olevaa Ossi Torniaista, joka on viimeistellyt kauden sarjaotteluissa toistaiseksi kuusi osumaa.

Torstain vierasjoukkue KoPa löytyy sarjataulukon hänniltä neljällä pisteellään, jotka se on saanut kaikki kotikentältään. Imatralainen IPS taipui Lemillä 1-1 (0-0) tasapeliin ja lappeenrantalainen LaPa sai poistua Kotajärven nurmelta 2-0 (1-0) -tappio niskassaan toukokuun viimeisenä päivänä. Muut pelaamansa viisi ottelua KoPa:n osiltaan jo pidempää kokemusta ja nuoruuden intoa sisältävä joukkue on kuitenkin hävinnyt ja sen myötä sarjasijoitus on vajonnut jumboksi. KoPa on onnistunut maalinteossa toistaiseksi kuudesti ja ainoa usemman osuman värkännyt pelaaja on kahden maalin Niko Lignell.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan.

TERVETULOA kannustamaan MP/2 voittoon!

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live stream-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.
HUOM! Veo Livessä on kaksi Mikkelin Palloilijoiden tiliä. Ottamalla molemmat tilit seurantaan varmistat kaikkien streamattavien otteluiden näkemisen.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Tuomo Hiltunen (Mv)
3 Veeti Vanhanen
4 Aapo Karttunen
6 Aaro Nyyla
7 Paavo Alanne
8 Malek Bouchia
9 Jimi Teittinen
10 Martti Mäkelä
11 Oliver Häyhänen
14 Raul Sepp
15 Niilo Pirhonen
16 Konsta Tornianen
18 Ossi Torniainen
19 Otso Hynönen
20 Mikko Haponen
22 Perttu Kosonen