ENNAKKO: Harjoitusottelut jatkuvat MYPA:a vastaan


 

Ennakko: la 6.4. klo 15.00 MYPA-MP Kymenlaakson Sähkö Stadion, Kouvola

MP:n harjoitusottelut jatkuvat huomenna lauantaina, kun joukkue matkaa tammikuussa Ykköseen kabinetin kautta nousseen MYPA:n vieraaksi Myllykoskelle. Viime kaudella joukkueet palasivat samassa Kakkosen A-lohkossa. MP voitti vieraissa MYPA:n 1-4 ja Urskissa päädyttiin 1-1 -tasalukemiin.

Myllykoskelaiset ovat pelanneet talvikaudella jo yhdeksän kertaa (voitto, 5 tasapeliä ja 3 tappiota, maaliero 8-13). Viime sunnuntaina MYPA otti ensimmäisen voittonsa, kun Kakkoseen noussut Sudet kaatui 2-0(2-0). Vaikka tulokset ovat olleet heikohkoja, niin MYPA on pelannut hyvin ja pystynyt haastamaan Ykkösen joukkueita tasapäisesti ja Veikkausliigan HIFK voitti MYPA:n vain 1-2 viime lauantaina. Ykkösen kauteen MYPA on lähdössä aika pitkälti samalla joukkueella, jolla he viime kaudella voittivat Kakkosen A-lohkon. Kokenut Heikki Pulkkinen ei ole ainakaan vielä tehnyt pelaajasopimusta ja uusia pelaajia on tullut mm. naapurista Susien riveistä sekä hyökkääjä Niko Ikävalko KTP:stä.

MP:n kaksi edellistä harjoitusottelua (KTP ja PEPO) on päättynyt tappioon. Varsinkin edellinen ottelu PEPO:a vastaan oli pääsääntöisesti hyvää tekemistä, mutta palloa ei saatu maaliin asti ja se päättyi maalin tappioon. Harjoituksissa hiottuja kuvioita nähtiin kentällä, mutta viimeinen terävyys maalipaikoissa puuttui. Tässä on kuitenkin vielä nelisen viikkoa ja kolme harjoituspeliä aikaa hioa kuvioita ja kokoonpanoja ennen kuin sarjapelit alkavat.

MP lähtee Myllykoskelle 16 pelaajan ryhmällä. Pikkuvaivojen takia on sivussa useampi pelaaja ja heidän kanssa ei haluta tässä vaiheessa ottaa mitään riskiä, vaan huominen harjoitusottelu jää suosiolla väliin.

Päävalmentaja Janne Wilkman odottaa tiukkaa kamppailua ja haluaa taas onnistumisia maalinteossa parin maalittoman ottelun jälkeen.

– MYPA on meille tuttu joukkue viime kaudelta ja Ykkösen joukkueena erinomainen vastus tässä vaiheessa pre-seasonia. Kahdessa edellisessä ottelussa emme ole onnistuneet maalinteossa ja siihen lähdetään hakemaan tulevassa ottelussa onnistumisia.

Kotijoukkueen ennakkotunnelmia löytyy täältä.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Tomi Janhunen
12. Matti Kohonen
17. Joonas Nissinen
18. Janne Kuhmonen
22. Lasse Loukoila (mv)
24. Tuomo Hiltunen (mv)
25. Juuso Tarvainen
44. Niila Forsell
77. Olli Kilpeläinen