ENNAKKO: Harjoitusottelut jatkuvat huomenna FCV:tä vastaan


 

Ennakko: la 16.3. klo 15.15 MP-FCV Urpola, Mikkeli

MP harjoitusottelut jatkuvat huomenna lauantaina Urpolassa, kun vastaan asettuu Kakkosen C-lohkossa pelaava FCV Vaajakoskelta. Vielä viime kaudella joukkueet pelasivat samassa lohkossa ja molemmat voittivat vierasottelunsa.

Vaajakoskelaiset on nyt Keski-Suomen ykkösjoukkue, kun JJK:lle kävi, miten kävi. FCV viime kauden runkopelaajat aikalailla jatkavat ja uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet mm. Samu Suoraniemi (JJK), Masa Malen (JJK/Reipas) ja Valtteri Lohi (FC Blackbird). FCV palasi viime viikonloppuna epävirallisen harjoitusottelun (4x20min) JJK:ta vastaan, jonka punapaidat voittivat 5-1. Nyt heillä on edessä ensimmäinen ”oikea” harjoitusottelu ja varmasti huomisen vieraat puhkuvat intoa ja tarjoavat MP:lle hyvän mittarin, missä mennään.

MP palaa pelihommiin kuukauden tauon jälkeen. Joukkueeseen on edellisen FC Blackbird -harjoitusottelun jälkeen liittynyt uusina pelaajina Denis Lima de Assis, Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisänen, Reetu Räsänen sekä testissä olleen Juuso Liukkosen kanssa on tehty tulevan kauden kattava sopimus. Lisäksi Lucas dos Santos on palannut Mikkeliin. Tosipelien alkuun on seitsemisen viikkoa ja MP pelaa vielä kuusi harjoitusottelua, joissa voidaan tehdä kokeiluja ja hioa pelitapaa, että kaikki on kunnossa, kun sarjapisteistä aletaan pelaamaan 5. toukokuuta.

Juniori-ikäiset pelaajat pelaavat samaan aikaan Helsingissä A-nuorten SM-karsintasarjan viimeisen ottelun, joten he ovat poissa kokoonpanosta. Ainoastaan pelikieltoa kärsivä Niila Forsell on junioreista mukana joukkueessa. Lisäksi jalkavaivoista itseään vielä kuntouttavat Joonas Kimari ja Matti Kohonen ovat sivussa. Samoin kuin kipeänä olevat Joona Mäenpää ja Antti-Ville Räisänen.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen, että tauon jälkeen päästään taas pelaamaan.

– Mukava päästä pelaamaan pienen tauon jälkeen. Lähdemme keskittymään taas oman pelimme kehittämiseen ja toivon näkeväni ottelussa niitä asioita, joiden kanssa olemme arjessa työskennelleet.

– Matti Kohonen ja Joonas Kimari ovat palaamassa riviin loukkaantumisten jälkeen, mutta tämä ottelu tulee vielä liian aikaisin heille.

Kokoonpanossa:
3. Reetu Räsänen
4. Iiro Äijö
5. Vincent Bikana
7. Lucas dos Santos
8. Filipe Mello
9. Juuso Liukkonen
10. Denis Lima de Assis
11. Tomi Janhunen
13. Jiri Haikonen
17. Joonas Nissinen
18. Janne Kuhmonen
19. Samuli Kaasalainen
24. Tuomo Hiltunen (mv)
25. Juuso Tarvainen
33. Sammy Ndjock (mv)
44. Niila Forsell