EDUSTUS: Varatun kausikortin maksu ja maksetun kortin nouto


Jos olet osallistunut kausarihaasteeseen, mutta et ole vielä maksanut kausikorttia, niin nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä varaukset ovat voimassa vain toukokuun loppuun. Suorita maksu sähköpostiin saamallasi laskulla tai käymällä toimistollamme ja näin ehdit saada korttisi vielä ennen kuin kausi alkaa!

Jos olet maksanut kortin ja se on vielä noutamatta, niin voit noutaa maksetun kortin/maksetut kortit Sokoksen miesten osaston kassalta 2. kerroksesta (Avoinna ma-pe klo 9-18 ja la klo 9-16). Ota mukaan henkilötodistus! Nouto onnistuu arkisin myös MP:n toimistolta (Nuijamiestenkatu 1), mutta kannattaa ensin varmistaa (p. 044 978 7338), että toimistolla on joku paikalla.

Näillä näkymin ensimmäisissä Ykkösen otteluissa ei myydä ollenkaan pääsylippuja, vaan Urskiin pääsee kausikortilla, ennakkoon maksetuilla pääsylipuilla tai Yhdessä PareMPi verkoston -lipuilla sekä olemalla nopea, sillä ottelutapahtumissa saa rajoituksista johtuen olla kaikkiaan paikalla vain 500 henkilöä. Kausikortteja ja lippuja on jo tässä vaiheessa myyty huomattavasti isompi määrä.

Suomen Cupin neljännesvälierään FC Hakaa vastaan kausikortilla on etuosto-oikeus pääsylippuun ja Yhdessä PareMPi -verkoston pääsylipun voi vaihtaa Cup -ottelun pääsylippuun. MP-FC Haka Cup -ottelussa mitkään vapaakortit eivät ole voimassa. Tiedotamme tästä lisää ensi viikolla, joten kannattaa seurata meidän nettisivuja ja sosiaalista mediaa.

Kausikortin voit osaa myös verkkokaupastamme!!