EDUSTUS: Topi Keskinen U21-maajoukkueeseen


#18 Topi Keskinen on ollut todella tärkeä pelaaja MP:lle tällä kaudella. (Kuva: Jukka Laitinen)

MP:n oma kasvatti Topi Keskinen, 19 on valittu mukaan U21-maajoukkueen kesäkuun EM-karsintaotteluihin, jotka pelataan seuraavasti:

pe 3.6. klo 18.00 Itävalta-Suomi; Josko Arena, Ried im Innkreis
ti 7.6. klo 16.00 Suomi-Azerbaidzhan; Bolt Arena, Helsinki
pe 10.6. klo 18.00 Suomi-Norja; Veritas Stadion, Turku

Keskinen pelasi maaliskuussa Vantaalla ja Helsingissä U19-poikien EM-jatkokarsintaturnauksessa. Turnauksessa Keskinen onnistui vaihdosta tullessaan maalinteossa Belgiaa vastaan (tappio 1-3) ja oli avauskokoonpanossa voitokkaassa Saksa-ottelussa (1-0). Italiaa vastaan ottelu päättyi 0-4-tappioon ja tässä ottelussa Keskinen ei pelannut. Nyt on edessä ensimmäinen kutsu U21-maajoukkueeseen.

Hyviä otteita tällä kaudella Ykkösessä esittänyt ja neljässä pelissä kolmesti maalinteossa onnistunut Topi Keskinen on innoissaan maajoukkuekutsusta.

– Todella hyvältä tuntuu ja on hienoa päästä mukaan joukkueeseen.

– Hyvillä mielin lähden reissuun ja uskon, että siitä tulee opettavainen ja saan paljon lisää kokemusta.

Päävalmentaja Juha Pasoja on ylpeä Topin saavutuksesta.

– On todella hienoa, että Mikkelistä pääsee pelaaja U21-maajoukkueen mukaan. Kun katsoo nimilistaa ja pelaajien edustamia seuroja, niin aikamoinen poikkeus MP-pelaaja Topi Keskinen on tuolla listalla.

– Topin kanssa on tehty töitä nyt kolmatta vuotta ja hienoa, että pelaaja, jolle olen antanut mahdollisuuden, on tarttunut siihen ja kehittänyt itseään intohimoisesti sekä määrätietoisesti kohti suurempia haasteita jalkapallon parissa.

– On tämä tietynlainen palkinto koko seuraväelle, kun Mikkelin kokoisesta organisaatiosta pääsee pelaaja noinkin kovaan maajoukkueryhmään. Hienoa Topi!

MP onnittelee Topia maajoukkuevalinnasta ja toivottaa tsemppiä!!

Palloliiton uutinen aiheesta löytyy täältä.