EDUSTUS: MP:n päävalmentaja Janne Wilkman uusiin haasteisiin ulkomaille


Päävalmentaja Janne Wilkman nosti MP:n ensi kaudeksi Ykköseen. (Kuva: Pietu´s Photo)

Muutama viikko sitten Ykköseen nousun varmistaneen Mikkelin Palloilijoiden ja päävalmentaja Janne Wilkmanin tiet eroavat ainakin vähäksi aikaa, kun kausi reilun viikon päästä päättyy. Wilkman on vastannut ulkomailta tulleeseen työtarjouksen myöntävästi ja siirtyy uusiin tehtäviinsä heti kauden jälkeen.

MP:n puheenjohtaja Olli Heinikainen onnittelee Jannea hienosta mahdollisuudesta jatkaa uraansa isommissa ympyröissä.

– Samalla on kiitettävä Jannea koko seuran eteen tehdystä pyyteettömästä työstä tunteja säästämättä.

– Tämän tiedettiin tapahtuvan ennemmin tai myöhemmin. Janne oli ratkaisevassa roolissa seuran ensimmäiseen välitavoitteeseen pääsemisessä, joten emme seurana voi pidätellä häntä millään tavalla menemästä urallaan eteenpäin.

– MP on näyttänyt olevansa uskottava, eteenpäin menevä ja luotettava jalkapalloseura. Käsityksemme mukaan ei tule olemaan vaikeuksia koota tulevan päävalmentajan ympärille menestyvää joukkuetta taustaryhmineen. Valmentaja- ja pelaajasopimuksista tiedotetaan erikseen lähiaikoina.

Päävalmentaja Janne Wilkman jättää haikein mielin rakkaan seuran.

– Haluan kiittää koko seurayhteisöämme viimeisestä kahdesta vuodesta, jotka olen saanut olla taas mukana. On ollut hienoa olla rakentamassa MP:n uutta tulemista ja tämä 90 -juhlavuonna saavutettu nousu Ykköseen jää ikuisesti lämmittämään mieltäni.

– Meillä on ollut kahden vuoden ajan huikea valmennustiimi ja joukkueellinen hienoja ihmisiä, joiden kanssa tehty työ on ollut todella opettavaista. Jätän seuran haikein, mutta erittäin luottavaisin mielin.

MP pelaa vielä kaksi Kakkosen nousukarsintasarjan ottelua Wilkmanin johdolla. Huomenna lauantaina joukkue matkaa JäPS:n vieraaksi Järvenpäähän ja viikon päästä lauantaina kausi päättyy Urpolassa, missä vastaan asettuu runkosarjan kakkonen JIPPO Joensuusta.