EDUSTUS: MP:n kausarihaasteessa voi nyt lahjoittaa kausikortteja hyväntekeväisyyteen


Kuukauden käynnissä olleessa Mikkelin Palloilijoiden kausarihaasteessa voi nyt lahjoittaa kausikortteja hyväntekeväisyyteen. Haaste on edennyt hyvin ja tähän mennessä varauksia on tullut noin 600. Haasteessa MP myy Kakkosen kotiotteluihin oikeuttavaa kausikorttia kampanjahintaan 33 € eli 3 € per peli. Kausikorttikampanjan toteutuminen edellyttää 999 sitovaa ennakkovarausta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen kampanjaan tapahtuu MP:n nettisivuilla osoitteessa http://mikkelinpalloilijat.fi/kausarikamppis-2019/. Haasteeseen voi osallistua myös paperilomakkeella MP:n toimistolla sekä Sokoksen 2. kerroksen kassalla.

Nyt on mahdollisuus lahjoittaa kausikortteja myös hyväntekeväisyyteen. MP jakaa lahjoitetut kausikortit muutamalle yhteistyötaholle: Essotelle, Hope Mikkelille, Mikkelin kaupungille sekä Mikkelin Työttömät ry:lle. Tarkoituksena on tarjota otteluelämyksiä sellaisille henkilöille ja/tai perheille, joilla ei ole muuten ole mahdollisuutta osallistua MP:n ottelutapahtumiin.

Jos haluaa olla mukana tekemässä hyvää, niin kampanjaan osallistutaan varaamalla kortti tai useampi normaalisti, mutta nimikenttään kirjoitetaan oman nimen lisäksi ”HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN”. Jos ja kun haaste toteutuu, laskutamme varaajalta kausikortin/t ja toimitamme lahjoitetut kausikortit Essotelle, Hopelle, kaupungille sekä työttömien yhdistykselle, jotka jakavat ne eteenpäin.

Kampanja on edennyt taas mukavasti ja toiminnanjohtaja Mika Roivas odottaa jo kovasti, että päästään välitavoitteeseen (666), jonka jälkeen seuralla on mukavaa tiedotettavaa.

– Haluamme seurana kantaa yhteiskuntavastuumme ja tässä on hyvä tapa tuoda hyvää mieltä sekä samalla tukea seuraa. Toivottavasti tämän johdosta saamme Urskin katsomoihin ensi kesänä lisää uusia kasvoja juhlistamaan seuran 90-vuotisjuhlavuotta.

– Nyt ei tarvita enää paljoakaan varauksia, että pääsemme julkaisemaan, kuka pelaa ensi kaudella MP:ssä pelinumerolla 33.