EDUSTUS: MP:n kausarihaaste toteutuu – 49 €:lla kausarin saa tammikuun puoleen väliin asti


Mikkelin Palloilijoiden marraskuun puolessa välissä aloittama kausarihaaste toteutuu, vaikka kampanja ei ole vielä päässyt asetettuun tavoitteeseen, joka oli tuhat sitovaa ennakkovarausta.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas antaa joululahjavinkin.

– Reilut puolet on tavoitteesta nyt täynnä, mutta totta kai uskon, että pääsemme vielä asetettuun tavoitteeseen.

– Nyt on vielä hyvää aikaa osallistua kampanjaan tai sitten vaikka tehdä hyvää ja lahjoittaa kausikortti hyväntekeväisyyteen. Kausikortti on mainio joululahja urheilun ystävälle!

– Kausikortin kampanjahinta on voimassa tammikuun puoleen väliin (15.1.2023) eli siihen asti kausikortin saa 49 €:lla, tammikuun puolen välin jälkeen kausikortti maksaa 99 € ja erityisryhmille 69 €.

Tässä vähän lisätietoa kampanjaan osallistuneille:

Yksityishenkilöille lähetetään lähiaikoina sähköpostiin lasku, jonka voi maksaa verkkopankissa. Verkkopankissa maksettaessa lasku tulee maksaa siinä olevaa viitenumeroa käyttäen. Muun maksutavan valinneet voivat käydä maksamassa kausikortin MP:n toimistolla tai hoitaa maksun Smartum kulttuuriseteleillä, ePassilla tai Virikeseteleillä. Yritykset taas saavat laskun itse antamiensa laskutusohjeiden mukaisesti.

Jos haluat kortin jo joululahjaksi tai haluat käyttää vuoden lopussa vanhaksi menevät Smartum kulttuurisetelit, Sporttipassi (ePassi), Easybreak, Edenred Virike sekä Virikesetelit, niin tämä onnistuu MP:n toimistolla (Nuijamiestenkatu 1) ensi viikolla seuraavina ajankohtina:
– maanantai 19.12. – torstai 22.12. klo 10-14
– joulun välipäivät toimistomme on kiinni

Toimistolla käteisen ja eri maksumuotojen lisäksi käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Jos nämä ajankohdat eivät käy, niin olethan yhteydessä toimistolle (toimisto(at)mikkelinpalloilijat.fi tai puh. 041 317 5715) tai jos on jotain muuta kysyttävää kampanjasta, niin toimistolla kyllä autetaan.

Kausareita voi ostaa tarjoushintaan verkkokaupasta tai seuran toimistolta Urskin laidalta!!