EDUSTUS: Miikka Oinonen palaa loppukaudeksi MP:n hyökkäykseen


#15 Miikka Oinonen teki viime kaudella 15 maalia MP:n riveissä Kakkosessa. (kuva: Pietu´s Photo)

Viime kaudella Mikkelin Palloilijoiden kauden päättäjäisissä palkintopöydän tyhjentänyt Miikka Oinonen on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen Kakkosen A-lohkon kärkipaikalla olevan MP:n kanssa ja Oinonen on mukana lauantaina Kouvolaan matkaavassa joukkueessa. Alkukauden Ristiinan Pallossa Kolmosta (10 ottelua ja 19 maalia) pelannut kokenut hyökkääjä viimeisteli viime kaudella 18 pelaamassaan Kakkosen ottelussa 15 maalia.

Perjantaina Kolmosen ottelussa viisi maalia IPS:n verkkoon viimeistellyt Miikka Oinonen, 36 puhkuu intoa liittyessään tuttuun seuraan ja joukkueeseen.

– On kunnia-asia liittyä loppukaudeksi kasvattajaseuraan, joka on vielä kaiken lisäksi sarjakärjessä. Erityiskiitokset lähtevät Ristiinan suuntaan, kun he mahdollistivat tämän siirron.

– Tavoitteenani on joka kerta antaa 110%, kun vedän pelipaidan päälleni ja auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla, mitä nyt vanha mies vielä pystyy.

– Loppukauden tavoitteena joukkueella on varmasti pitää piikkipaikka ihan päätyyn asti ja sen eteen tehdään töitä niin yksilö- kuin joukkuetasolla sekä seurankin puolesta.

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen kokeneen pelimiehen paluuseen.

– Alun perin meillä oli ajatus, että menemme nykyisellä ryhmällä loppukauden, mutta kun Miikka oli saatavilla, niin tiesimme saavamme hänestä iso avun loppukauden taistoon.

– Hän on pelaaja, jonka jokainen valmentaja varmasti haluaa ryhmäänsä. Hänen panoksensa oli viime vuonna iso niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja odotan hänen tuovan ryhmäämme ennen kaikkea entistä enemmän voittajamentaliteettia.

#15 Miikka Oinonen
s. 26.5.1983
hyökkääjä
pituus/paino: 185/90
kummiyritys: Olakoti
aikaisemmat seurat: MP, FC Mikkeli, Rakuunat, MiKi, TPS, KuPS, KoRe, Ri-Pa