EDUSTUS: Michael Nzekwe MP:n hyökkäykseen


Kakkosen A-lohkossa pelaava ja hyökkääjää jo pidemmän aikaa pelaajamarkkinoilta etsinyt Mikkelin Palloilijat on tehnyt uuden pelaajasopimuksen, kun Michael Nzekwe on allekirjoittanut loppukautta koskevan pelaajasopimuksen.

Vasenjalkainen nigerialainen hyökkääjä Michael Nzekwe, 28 on jo aikaisemmin pelannut Suomessa hyvillä tehoilla Ykkösessä ja Kakkosessa (151 ottelua / 84 maalia) AC Kajaanissa sekä OPS:ssa. Nzewke on nopea ja vahva hyökkääjä, joka varmasti tuo uusia ulottuvuuksia MP:n hyökkäyspelaamiseen. Ensiesiintymisen MP:n peliasussa sunnuntaina Urskissa JIPPO:a vastaan tekevä Nzekwe puhkuu intoa uuden haasteen edessä.

– Minulla oli muitakin vaihtoehtoja, mutta tämä vaikutti mielenkiintoisimmalta paketilta ja eihän meillä ole kuin muutama piste sarjan keulille, joten homma on täysin omissa käsissämme.

– Olen ollut onnekas urallani, sillä olen päässyt jo kolmasti kokemaan sarjanousun. Tulen kentällä aina tekemään varmasti kaikkeni, sillä haluan kokea saman ilon ja tunteen myös täällä Mikkelissä.

Päävalmentaja Janne Wilkman teki todella ison työn etsiessään hyökkääjää joukkueeseensa ja on nyt todella tyytyväinen, kun Michael Nzekwe on saapunut kaupunkiin ja pelilupa-asiatkin on jo kunnossa.

– Michael tuo meille hyökkäyspäähän lisää laatua ja tulivoimaa. Isoksi pelaajaksi hän on erittäin monipuolinen ja se antaa meille uusia mahdollisuuksia kehittää omaa peliämme.

#9 Michael Nzekwe
s. 2.6.1990
hyökkääjä
pituus/paino: 189/80
aikaisemmat seurat: Katsina Utd, AC Kajaani, OPS, Khartoum