EDUSTUS: Jesse Jäppinen loppukaudeksi MP:n keskikentälle


#16 Jesse Jäppinen pelasi loppuhetket perjantain MP-MYPA -ottelussa. (Kuva: Mikko Rahikainen)

Elokuussa MP:n A-junioreihin STPS:stä liittynyt Jesse Jäppinen ja Ykkösen sarjapaikan ensi kaudeksi varmistanut Mikkelin Palloilijat ovat tehneet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. 19-vuotias keskikenttäpelaaja teki perjantaina MYPA-ottelussa jo Ykkösen debyyttinsä. Jäppinen oli mukana ottelun viimeisessä neljännessä maalissa, kun hän hankki vapaapotkun, jonka Iiro Äijö laukoi näyttävästi vasempaan yläkulmaan.

Nuori ja monipuolinen keskialueen pelaaja on harjoitellut edustusjoukkueen mukana jo useamman viikon. Loppukauden kolmessa ottelussa on vielä mahdollista saada hyvää pelikokemusta Ykkösen vauhdikkaissa otteluissa ja antaa näyttöjä jatkoa varten. Jesse Jäppinen on innokkaana uuden haasteen edessä.

– Todella hyvillä mielin olen tullut Mikkeliin! Joukkue on täynnä mukavia jätkiä ja tekeminen seurassa on laadukasta.

– Tavoitteenani jalkapalloilijana on nauttia pelaamisesta sekä tehdä kovasti töitä. Innolla odotan, mihin rahkeeni riittävät.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa mielellään nuoren ja lahjakkaan pelimiehen joukkueeseensa.

– Valmentajamme Ozeias Graciano oli SavU:n pelissä kiinnittänyt huomiota STPS:n lupaavaan keskikenttäpelaajaan ja Ossi sai Jessen loppukaudeksi A-junnujen mukaan. Ossi suositteli Jesseä käymään myös edustuksen harjoituksissa. Harjoituksissa näki heti, että Jessessä on potentiaalia. Jesse on pallovarma keskikenttäpelaaja, jolla on hyvä fysiikka sekä löytyy pelinäkemystä.

– Ajatus oli, että Jesse tulee meidän mukaamme vasta ensi kaudella, mutta meidän pelaajatilanteemme sekä Jessen halu mahdollisti hänen pelaamisensa jo nyt ja saamme ”testata” häntä.

#16 Jesse Jäppinen
s. 7.3.2001
keskikenttäpelaaja
pituus/paino: 180/74
kummiyritys: Savon Lämpötekniikka Oy
aikaisemmat seurat: STPS, WJK