EDUSTUS: Daniel Skretteberg täydentämään MP:n maalivahtiosastoa


#13 Daniel Skretteberg on tällä viikolla liittynyt mukaan MP:n harjoitusvahvuuteen.

Viime lauantaina Ykkösen runkosarjan viimeisessä ottelussa JäPS:iä vastaan MP sai ikäviä uutisia, kun maalivahti Otto Huuhtanen loukkaantui yhteentörmäyksessä ja loppukauden pelit jäävät häneltä väliin. Vaikka siirtoikkuna on jo sulkeutunut, niin loukkaantuneen maalivahdin saa korvata ja tätä poikkeuslupaa MP myös hyödynsi. Nyt on tehty loppukauden kattava sopimus 20-vuotiaan norjalaisen maalivahdin Daniel Skrettebergin kanssa.

12 ottelua tällä kaudella porilaisen MuSa:n maalilla Kakkosessa pelannut Daniel Skretteberg on jo nuoresta pojasta asti harjoitellut norjalaisen suurseuran Strømsgodsetin kanssa ja teki ensimmäisen ammattilaissopimuksen 17-vuotiaana. Skretteberg on moderni nykyajan maalivahti, joka torjuntataitojen lisäksi ohjaa hyvin peliä ja pelaa varmasti jalallaan. Norjalainen liittyy intoa puhkuen loppukaudeksi MP:n riveihin taistelemaan peliajasta.

– Olen todella tyytyväinen, kun olen nyt täällä ja odotan jo kovasti pelejä.

– Pyrin tuomaan joukkueeseen lisää energiaa ja rauhallisuutta sekä auttamaan joukkuetta voittamaan.

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen, että maalivahtiosastolle löydettiin täydennystä, kun Otto Huuhtanen on loppukauden loukkaantumisen takia sivussa.

– Kiitos MuSa:lle ja Danielin agentille, että saatiin järjestettyä siirto loppukaudeksi meille ja saamme vahvistusta maalivahtiosastolle kauden tärkeimpiin otteluihin. Oton loukkaantuminen oli harmittava takaisku ja Tuomo paikkasi häntä hyvin JäPS-pelissä, mutta Tuomonkin työajat ovat haasteelliset, niin tulimme siihen tulokseen, että jostain täytyisi maalivahti löytää.

– Daniel löytyi kontaktien kautta ja kun parit videot katsoin hänen peleistään Norjassa, niin sen perusteella uskoisin hänen olevan hyvä vahvistus meidän maalivahtiosastollemme.

#13 Daniel Skretteberg
s. 24.11.2001
maalivahti
pituus/paino: 190 / 84
kummiyritys: Tasoite ja Maalaus Kakriainen Oy
aikaisemmat seurat: Godset II, Strømsgodset, Årvoll IL, Baerum SK, MuSa