VIIME KAUDEN PARHAAKSI PALKITTU ONURAY KÖSE JATKAA MP:N RIVEISSÄ


#16 Onuray Köse jatkaa MP:n riveissä.

Kakkosen A-lohkossa pelit huhtikuun lopussa aloittava Mikkelin Palloilijat ja viime kaudella joukkueen parhaaksi palkittu Onuray Köse ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Tällä hetkellä MP:llä on kaikkiaan kaksikymmentäneljä pelaajasopimusta ja vielä haetaan puolustuslinjaan yhtä pelaajaa.

22-vuotias Onuray Köse aloittaa nyt kolmannen kauden MP:n riveissä. Kaudella 2015 Köse pelasi 20 ottelua Ykkösessä ja viime kaudella yksi peli jäi pelikiellon takia väliin, mutta muut Onu pelasi alusta loppuun ja tehoin 1+5. Keskikentällä eri rooleissa viihtyvä ja neljä Veikkausliigaottelua urallaan pelanneella Kösellä on hyvä pelikäsitys, joka näkyy pelin rytmittämisessä ja murtavissa syötöissä. Köse on joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja, joka suorittaa tasaisen varmasti. Kösen ura jatkuu hyvillä mielin MP:n riveissä.

– Tietenkin on kiva olla täällä taas auttamassa seuraa tavoitteissa. Helppo jatkaa tutussa ympäristössä ja odottavin mielin kohti tulevan kesän pelejä.

– Joukkue on vahvistunut viime kaudesta, joka oli yksi iso syy täällä jatkamiseen. Joukkueessa on paljon hyviä yksilöitä ja näin pääsen antamaan parastani paremmin.

– Aina on kiva saada palkinto kovasta työstään ja se onnistui viime kaudella hyvin omalta osaltani. Totta kai joukkueen pärjääminen on etusijalla, mutta enemmän tehoja yritän tehdä tällä kaudella. Viime kaudella pysyin ehjänä ja toivottavasti sama tahti jatkuu tänäkin vuonna.

– Henkilökohtaiset tavoitteeni voivat jäädä omaan tietooni, mutta joukkueena pyritään pelaamaan hyvää pallollista jalkapalloa, joka antaa nautintoa katsomoon. Katsomot täyteen ja Mikkeli on sininen tänä vuonna!

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen Onun jatkoon.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Kösen kiinnitettyä ryhmäämme. Hänellä on kova halu mennä eteenpäin jalkapalloilijana ja se välittyy hänen päivittäisessä tekemisessään.

– Haemme vielä vahvistusta puolustuslinjaamme ja sen suhteen pyritään saamaan ratkaisu aikaan huhtikuun alkuun mennessä.

MP pelaa seuraavan harjoituspelin tulevana lauantaina, jolloin Urpolaan saapuu yksi Kakkosen A-lohkon voittajasuosikeista, PEPO Lappeenrannasta. Ottelu alkaa klo 15.15.

Pelaajasopimukset 21.3.2018:
#3 Eero Karjalainen
#4 Iiro Äijö
#6 Ozeias Graciano
#7 Mikko Hiltunen
#8 Elliot Simmons
#9 Juuso Liukkonen
#10 Miikka Oinonen
#11 Tomi Janhunen
#12 Matti Kohonen
#13 Jiri Haikonen
#14 Joonas Kimari
#15 Markus Brusila
#16 Onuray Köse
#17 Lucas dos Santos Oliveira
#18 Janne Kuhmonen
#19 Mehdi Mohammadi
#20 Viljami Jurvanen
#21 Leevi Leinonen
#22 Jonne Uronen (mv)
#23 Olli Kilpeläinen
#26 Tuomas Jerkkola
#33 Sammy Ndjock (mv)
#44 Niila Forsell
#77 Sami Kariniitty