SEURA: Valmentajaksi tai ohjaajaksi Mikkelin Palloilijoihin?


Toiminnan kasvaessa haemme lisää valmentajia ja ohjaajia seuratoimintaan!

Mikkelin Palloilijat tarjoavat ohjaajan ja valmentajan töitä liikunnasta kiinnostuneille. MP etsii jatkuvasti innokkaita ja motivoituneita henkilöitä toimimaan seurassa valmentajina, apuvalmentajina tai ohjaajina. Työtehtävät voidaan räätälöidä hakijan mukaan hänelle sopivalla tavalla. Ohjauksia ja valmennuksia on tarjolla oman elämäntilanteeseen sopivan määrän mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua (Palloliiton lisenssikoulutukset), toimia ja kehittyä valmentajana/ohjaajana. Odotamme hakijalta kykyä ja kiinnostusta toimia lasten ja nuorten parissa sekä kiinnostusta toimia valmennus- sekä ohjaustehtävissä. Toivomme hakijalta sitoutumista siihen tehtävänkuvaan, johon hän on tulossa mukaan. Liikunta- tai kasvatusalan koulutus ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi. Kiinnostus ja innokkuus toimintaa kohtaan riittävät.

Mikäli kiinnostuit työskentelystä Mikkelin Palloilijoissa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja kerro lisää itsestäsi ja taustastasi osoitteeseen juho.luukkonen(at)mikkelinpalloilijat.fi tai soita numeroon p. 040 765 7082 ja kerro lisää itsestäsi!