SEURA: MP:n toiminnanjohtaja vaihtuu


Mika Roivas on toiminut viisi vuotta MP:n toiminnanjohtajana. (Kuva: Mikko Kankainen)

Viitisen vuotta Mikkelin Palloilijoiden toiminnanjohtajana toiminut Mika Roivas vaihtaa uusiin haasteisiin. Roivas aloittaa uudet työt viimeistään helmikuun alussa ja MP käynnistää uuden toiminnanjohtajan hakuprosessin lähiaikoina.

Vielä parisen kuukautta MP:n toiminnanjohtajana toimiva Mika Roivas on laittanut itsensä likoon hommassaan ja tehnyt kovasti töitä seuran sekä mikkeliläisen jalkapallon eteen.

– Tässä on kovasti tehty töitä rakkaan lajin ja seuran parissa, mutta nyt katsoin, että olisi hyvä hetki vaihtaa hommia. Viimeiset viisi vuotta, jotka olen saanut olla MP:n palveluksessa, ovat olleet todella antoisat. Vuosien varrelle on mahtunut monenlaista makkaranpaistosta torijuhlaan.

– Valmistelut uuteen kauteen ovat käynnissä, mutta tässä vaiheessa on hyvä tilanne vaihtaa kapula uudelle toiminnanjohtajalle. Tilanne seurassa on hyvä: harrastajamäärät junioreissa ovat lisääntyneet, meillä on mukavasti vapaaehtoisia toiminnassa ja edustusjoukkue on vakiinnuttanut paikkansa Ykkösessä.

– Olen sydämeni pohjasta kiitollinen, että olen saanut olla mukana tässä huikeassa ympäristössä. Tässä seurassa tehdään todella paljon asioita suurella sydämellä.

– Suuri kiitos kuuluu meidän toimihenkilöillemme, jotka raatavat viikosta toiseen luoden lapsille turvallisen harrastamisen mahdollisuuden. Haluan kiittää myös hallitusta, vapaaehtoisia, talkoolaisia, kannattajia sekä faneja. Iso kiitos kuuluu myös yhteistyökumppaneille, jotka ovat suuressa roolissa seuratyössä.

Puheenjohtaja Olli Heinikainen haluaa kiittää Roivasta hyvin tehdystä työstä.

– Seura ei tule olemaan samanlainen Roban lähdettyä, mutta muutos on otettava mahdollisuutena.

– Roballe kiitos värikkäistä ja työntäyteisistä yhteisistä vuosista sekä onnea ja menestystä valitsemallaan uralla.