SEURA: MP:n perinteinen päiväkotifutiskiertue oli onnistunut


PäiväkotiFutis -kiertua päättyi tänään Lähemäen nurmella, missä oli touhuamassa yli 200 lasta.

Mikkelin Palloilijat järjesti perinteisen PäiväkotiFutiksen tällä ja viime viikolla Tuukkalan sekä Rantakylän nurmella, Hänskissä ja Lähemäen nurmella. Nämä neljä tapahtumaa tavoitti reilut 500 lasta ja esiopetus- ja päiväkotiryhmiä oli mukana kaikkiaan yli 30. Kauempana sijaitseviin päiväkoteihin on tarkoitus tehdä vielä täsmäiskuja syksyn tai viimeistään ensi kevään aikana. Ohjaajina tapahtumissa toimivat MP:n toimihenkilöiden lisäksi MP:n vanhimpia junioreita sekä edustusjoukkueen pelaajia.

MP:n valmennuspäällikkö Matti Kuitunen oli todella tyytyväinen nähdessään lasten liikkumisen riemua.

– Kyseiset neljä tapahtumaa olivat erittäin onnistuneita ja vastaanotto oli kyllä innostunut. Tällaisissa tapahtumissa on kyllä ilo olla mukana ja näitä on mukava järjestää!

– Kyllä se lämmittää oikein mieltä, kun näkee innokkaita lapsia touhuamassa ja ennen kaikkea liikkumassa hymyssä suin. Kaikilla kentillä riitti naurua ja iloa!

– Isot kiitokset täytyy antaa myös ohjaajina toimineille junioreillemme sekä edustusjoukkueen pelaajille. He heittäytyivät todella hienosti mukaan ja laittoivat itsensä likoon ohjatessaan ja touhutessaan lasten kanssa.

Ohjaajina tapahtumissa toimivat MP:n toimihenkilöiden lisäksi MP:n vanhimpia junioreita sekä edustusjoukkueen pelaajia.