SEURA: MP ja Suur-Savon Osuuspankki jatkavat yhteistyötään


Mikkelin Palloilijat ja Suur-Savon Osuuspankki jatkavat pitkään jatkunutta yhteistyötään. MP:n puheenjohtaja Olli Heinikainen on iloinen, että kaksi vahvaa paikallista toimijaa löytävät hyötyjä yhteistyöstä. Yhteistyöllä on iso merkitys laadukkaan ja monipuolisen seuratyön tekemisessä. Suur-Savon Osuuspankin viestintäpäällikkö Tarja Wasenius kiittelee MP:tä hyvästä yhteistyöstä ja toteaa, että: ”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Suur-Savon Osuuspankki haluaa olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä.”

Wasenius selventää, että asiakasomisteisena yrityksenä Suur-Savon Osuuspankki hahmottaa toimintaansa kaksoisroolin kautta: liiketoimintaroolissa pankki luo taloudellista hyvää, jota se voi hyödyntää yhteisöllisessä roolissaan. Yhteiskuntavastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen kanssa. Waseniuksen mukaan painopisteessä on eteläsavolaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen: ”Alueemme seurat, kuten MP tekevät todella tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa – haluamme olla mukana tukemassa tätä toimintaa. On mahtavaa nähdä kymmeniä innokkaita junnuja Hippo-Naperofutiksessa!”

Suur-Savon Osuuspankin isännöimä ottelu, MP-EIF pelataan sunnuntaina 16.8. klo 18.30. Wasenius vinkkaa, että Henri Hippo vierailee kyseisessä ottelussa.