SEURA: MP ja Joona Kuismala palkittiin Itäisen alueen Palkintogaalassa


Joona Kuismala ja Ilkka Mäkelä palkintojen kanssa.

Jyväskylässä perjantaina järjestetyn Suomen Palloliiton Itäisen alueen Seurojen ääni -seminaarin yhteydessä järjestetyssä Palkintogaalassa palkittiin Itäisen alueen pelaajia, valmentajia, seuroja, jalkapallotoimijoita ja erotuomareita ansioistaan jalkapallon parissa kauden 2023 osalta.

Vuoden seura -palkinto myönnettiin viime kauden ansioista Mikkelin Palloilijoille ja palkinnon kävi pokkaamaassa syksyllä seuran puheenjohtajaksi valittu Ilkka Mäkelä. Palkintolautakunnan perustelut seurapalkinnolle olivat: pelaajamäärät ovat jatkaneet kasvamista, seura on rakentanut uskottavan pelaajapolun (juniorit – reservijoukkue – oma edustusjoukkue) sekä seura on aktiivisesti ollut mukana järjestämässä alueellisia tapahtumia (Seurojen Ääni, aluejoukkue ja Huuhkaja-tapahtumat).

Vuoden poikapelaaja -palkinnon sai MP:n edustusjoukkueen ja Suomen U19-maajoukkueen Joona Kuismala. Palkintolautakunnan perusteluissa mainittiin näin: Joona Kuismala oli isossa roolissa MP:n edustusjoukkueessa kaudella 2023 vaikuttaen vahvasti nuoren joukkueen hyvään menestykseen Ykkösessä. Määrätietoinen ja laadukas harjoittelu on nostanut Joona tasaisesti kohti ikäluokkansa parhaimmistoa ja Joona pelasi U19 maajoukkueen otteluissa avauskokoonpanossa.

MP onnittelee Joonaa palkinnosta ja kiittää Suomen Palloliiton Itäistä aluetta saamastaan seurapalkinnosta!