SEURA: MP avasi verkkokaupan


Mikkelin Palloilijat on avannut verkkokaupan, joka löytyy täältä. Verkkokauppa on MP:n monivuotisen yhteistyökumppanin Verkkoverstaan tekemä ja sieltä löytyy MP -tuotteita sekä kauden 2020 MP:n kausikortti. Verkkokaupan tuotevalikoimaa kehitetään ja tällä hetkellä kaupasta löytyy melkein kaikki kauden 2015 Ykkösen kotipelipaidat. Lisäksi pieni erä 70 -luvun retropelipaitojen kopioita on tulossa myyntiin lähiaikoina.

Verkkokaupassa tuotteet maksetaan verkkopankin kautta ja ne toimitetaan kirjeenä suoraan postilaatikkoon ja isommat paketit lähipostitoimipaikkaan. Lisäksi lahjaksi hankitut tuotteet voidaan toimittaa suoraan lahjan vastaanottajalle. Verkkokaupasta tilatut tuotteet on mahdollista noutaa myös Mikkelin Palloilijoiden toimistolta (Nuijamiestenkatu 1, 50100 Mikkeli). Noudon tulee tapahtua toimiston aukioloaikojen puitteissa.

Kaikkien huhtikuun aikana verkkokaupassa ostoksia tehneiden kesken arvotaan Ravintola Fernandon 50 €:n lahjakortti.

Toiminnanjohtaja Mika Roivas on tyytyväinen, että verkkokauppa on nyt toiminnassa.

– Tätä on paljon toivottu ja pyydetty. Katsotaan nyt, miten kauppa lähtee pyörimään.

– Meillä on tarkoitus kehittää kaupan toimintaa ja tuotevalikoimaa. Toiveita saa tietenkin esittää!

– Aina silloin tällöin laitetaan kauppaan jotain erikoiseriä myyntiin, kuten nyt on nuo kauden 2015 kotipelipaidat, joten kaupassa kannattaa vierailla aina silloin tällöin. Somessa kyllä kerrotaan aina näistä erikoiseristä ja -tuotteista.