SEURA: Mikkelin Palloilijoiden juhlavuoden torijuhla vetää hyvin väkeä


Legendaarista palloiluseuraa juhlistavan elokuisen torijuhlan lipuista on jo yli puolet myyty.  Mm. Lauri Tähkän ja Eppu Normaalin tähdittämään tilaisuuteen on tulossa jo yli 2000 juhlijaa.

Vuonna 1929 perustettu Mikkelin Palloilijat juhlii 90 -vuotista taivaltaan järjestämällä perjantaina 23. elokuuta Mikkelin torilla juhlan, joka on herättänyt laajaa kiinnostusta. Torijuhlaan on myynnissä 3 500 lippua, joista yli puolet on jo myyty. Paikalle haluavien suositellaan ostavan lippunsa etukäteen joko Ticketmasterista tai Mikkelin Palloilijoiden toimistolta ja juniorijoukkueilta.

Elokuisen torijuhlan tähtinä nähdään esikoisalbumiaan valmisteleva vintage/classic -tyylistä rockia soittava The Dimitri Keiski Band, Suomen suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva Lauri Tähkä, kotimaisen viihdetaivaan kiintotähti Laura Voutilainen ja juhlan huipentava suomirockin kulmakivi Eppu Normaali.

MP:n juhlavuosi on sujunut loistavasti kentällä sekä kentän ulkopuolella. Torijuhla aloittaa MP:n superviikonlopun, joka huipentuu 24.8. lauantaina pelattavaan juhlapeliin MP-Reipas.

– Olemme nöyrän kiitollisia ja ylpeitä, että saamme Mikkeliin näin kovan kattauksen Suomen parhaita artisteja. Tämä on urheiluseuralle erilainen tapa juhlistaa pitkää taivalta. Seurana haluamme toimia sloganimme mukaisesti ”maakunnan parhaaksi” ja tuottaa Mikkeliin merkittävä tapahtuma vielä kesän loppuun, toteaa toiminnanjohtaja Mika Roivas.

Mikkelin Palloilijat Juhlavuoden Torijuhla 23.8.2019

Paikka: Mikkelin tori

Konsertin järjestävät: Mikkelin Palloilijat ja RH Entertainment

Liput: hinnat 39,90€ / VIP 109, 90€ (Hinnat sisältävät toimituskulut. VIP -liput loppuunmyyty)
Lippuja myy Ticketmaster sekä Mikkelin Palloilijoiden toimisto ja juniorijoukkueet.

Konsertin aikataulu:
17.00 Portit avataan
17.15 LEO
18.30 Lauri Tähkä
20:00 The Dimitri Keiski Band
21.30 Laura Voutilainen
23.00 Eppu Normaali